Ünlü model Bella Hadid'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı! - Son Dakika
Magazin

Ünlü model Bella Hadid'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı!

Ünlü model Bella Hadid\'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı!

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arap ülkelerini ayağa kaldırdı. Ünlü model gelen tepkiler üzerine özür diledi.

18.06.2019 17:49  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Arap ülkelerine saygısızlık olarak nitelendirilen paylaşımı nedeniyle özür diledi. Bella Hadid, pazar günü Instagram hesabından paylaştığı hikayesinde havaalanında uçaklara doğru ayaklarını uzatmış bir şekilde görünüyordu. Ancak Hadid'in ayaklarını uzattığı doğrultuda, kuyruklarında Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan bayrakları boyanan uçaklarının bulunmasına içerleyen bazı kullanıcılar, zorlama da olsa bu açıdan ünlü modelin 'bayrakları tekmeler gibi göründüğü' çıkarımında bulundu.

Ünlü model Bella Hadid'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı!

"ÖZÜR DİLEMEK İSTERİM"

Kullanıcılar Hadid'i bayrağa saygısızlıkla ve hakaretle suçlarken, 'Bella Hadid ırkçıdır' (#BellaHadidIsRacist) şeklindeki hashtag bir anda en çok konuşulanlar arasına girdi. Bunun ardından hem Twitter hem de Instagram hesabından bir açıklama yapan Bella Hadid, 'hata' dediği olay nedeniyle özür diledi. Müslüman kimliğine vurgu yapan Hadid, "Paylaşımlarımın ve sosyal platformlarımın herhangi birine nefret için kullanılmasını asla istemem, özellikle de kendi güzel ve güçlü mirasımdan olanlara karşı. Ailemin Müslüman ve Arap yönünü çok seviyorum ve önemsiyorum, aynı şekilde dünyanın her yanındaki erkek ve kız kardeşlerimin de. Onları suçladığımı düşünen herkesten, özellikle Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden içten bir özür dilemek isterim." ifadelerini kullandı.

Ünlü model Bella Hadid'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı!

Son Dakika Magazin Ünlü model Bella Hadid'in sosyal medya paylaşımı Arap ülkelerini ayağa kaldırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Krilyo: Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar, kuraldır bu. 17 4 Yanıtla muro: bizde gevurun ekmegini yemiyormuyuz. gavurun ineklerini kurban kesiyoruz. sırplardan et alıp yiyoruz. marketlerde aldıgımız ürünlerin büyük bölümü gavur ürünü degilmi. medem gavur hoşuna gitmiyor, kendin üret kendi kılıcını salla. hem üretemiyorsun hem gevura kızıyorsun. 8 1 Ziya: muro olayı yanlış anlamışsın herhalde krilyo ile senin söylediğin farkı şeyler. Birinde paranı verip malı ayıyorsun, diğerinde adamın ülkesine gidip kucağına oturuyorsun, onun hoşuna giden ne varsa o şekilde oynuyorsun. 3 0
  • Karekter: Karektersiz Araplarda grurmu varmı üzüldüler??? 9 0 Yanıtla bence: şu basit olayı genele yaymaya nekadar merasklısınız.tüm arapları katamazsın,aynısını bir türk yapsa tüm türkleri de karalıyacanmı. biraz aynaya bakıpta konuşun.zaten dinimizi göya müslüman gözüken firavunlar lekeliyo.uyanık olalım. 0 0
  • Emre: Buda demet akalinin yurt disi versionu herhwlre gundemde kalmaknicin 4 1 Yanıtla
  • Tamu: Aferin giiiii 1 0 Yanıtla
  • Papazabi : Tekmele kiz. Dikkat et 35 lik seyh alip intikam almasin 0 0 Yanıtla
  • Bella: Elini uzatan ayagini uzatamaz 0 0 Yanıtla

Advertisement