Ünlü Modeller Yağmur Altında Podyuma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Modeller Yağmur Altında Podyuma Çıktı

Ünlü Modeller Yağmur Altında Podyuma Çıktı

İzmir'in Konak ilçesinde ünlü mankenler sokak defilesinde podyuma çıktı.

17.12.2017 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde ünlü mankenler sokak defilesinde podyuma çıktı. Defile yağmur altında gerçekleşti.

Dora Magazin tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen İzmir'in en büyük açık hava organizasyonlarından Night Out Shopping (Gece Alışverişi) her sene olduğu gibi yine binlerce İzmirliyi Alsancak sokaklarında buluşturdu. İki gün boyunca geç saatlere kadar açık olan onlarca mağazanın indirim ve kampanya gerçekleştirdiği, çeşitli sektörlerden pek çok firmanın Alsancak'ın en işlek sokaklarında stantlar açtığı festival kapsamında defileler, dans gösterileri, mini konserler, DJ performansları, makyaj sunumları ve söyleşiler yer alırken, kurulan kokteyl alanlarıyla da ziyaretçilere ikramlar sunuldu. Allways İnşaat ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyon kapsamında, Duman Ajans koreografisinde iki gün boyunca defileler gerçekleştirildi.

ÜNLÜ MODELLER PODYUMDAYDI

Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan yoğun yağmura rağmen, tüm defileler başarıyla gerçekleştirildi. Gece boyunca sırılsıklam olan, saçı ve makyajı birbirine karışan ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Begüm Yücetan, Ebru Öztürk, Irmak Atuk, dizi oyuncusu Öznur Serçeler ve Duman Ajans'ın 26 modeli, yağmur altında 140 metrelik podyumu yürürken profesyonellikten ödün vermedi. Alanda toplanan yüzlerce vatandaş moda gösterisini ceketleriyle ve şemsiyeler altında izlerken, yazlık ürünleri ustalıkla sunan mankenler büyük alkış topladı.

TANER SAHNE ALDI

İlk gün Gül Sokak'ta yapılan karma defilede Yasemin Karagülle, Eda Erdoğan, Mert Optik, Modalsancak, Zems, 04: 14 Ayakkabı ve Alara Akman'ın tasarımları sunuldu. İkinci gün ise araç trafiğine kapatılan Mustafa Bey Caddesi'nde arka arkaya 7 defile gerçekleştirildi. İlk olarak Türkiye'nin önemli şehirlerinde yaptığı defileleriyle dikkat çeken Şiyar Akboğa'nın tasarımları sunuldu. Ardından Dilek Yaldız, Melisa Yılmaz ve Meltem Aybar Yaşa'dan karma defile geldi. Sonrasında ise İzmir'in önemli modacılarından Burak Çiçek'in 22 parçalık koleksiyonu sergilendi. Günün final defilesinde, İstanbullu tasarımcı Çiğdem Karavit'in tablolardan esinlendiği koleksiyonu ilk kez İzmirliler'in beğenisine sunuldu. Moda gösterileninin ardından sahneye çıkan genç popçu Yılmaz Taner, yağmura rağmen 2 şarkı seslendirdi.

(Halil İbrahim Karabıyık/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Modeller Yağmur Altında Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası başladı. 27 ülkeden 108 sporcu, İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda gerçekleşen organizasyona katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri yapıldı. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon, 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement