Ünlü Oyuncu Ali Poyrazoğlu: "Türkiye'de Jönden Çok Bön Var" - Son Dakika
Güncel

Ünlü Oyuncu Ali Poyrazoğlu: "Türkiye'de Jönden Çok Bön Var"

Türk tiyatrosunun duayen ismi Ali Poyrazoğlu, KizlarSoruyor'un #ÜnlülerCevaplıyor etkinliği kapsamında sorularını yanıtladı.

28.07.2017 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"TÜRKİYE'DE JÖNDEN ÇOK BÖN VAR"

Ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu, " Türkiye'de jön yok tartışması vardı bir dönem. Türkiye'de jön var mı? Kimler sizce?" sorusuna "Şimdi de BÖN tartışması var. Şimdi jönden çok Bön var! Evet, tek ifadeyle, böööyle bön bön bakıyorlar televizyon ekranlarından." yanıtını verdi.

"ŞÖHRET OLMAK MARİFET DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ŞÖHRET KALABİLMEK"

Poyrazoğlu, "Televizyonda oyunculuk yeteneğinizin olması ikinci planda mı kalıyor? sorusuna  "İyi oyuncu her yerde iyi oyuncu, kötü oyuncu her yerde kötü oyuncudur. Yakışıklı olmakta ısrar edersen yakışıklı kalırsın. İlla yakışıklı kalmak istiyorsan o senin bileceğin iş. Önemli olan yakışıklı adam ya da güzel kızın kendinden bir oyuncu çıkarmasıdır. Dünya tv tarihi bir dizide adı geçen güzel insanlarla doludur. Şöhret olmak marifet değildir, önemli olan şöhret kalabilmektir." şeklinde yanıt verdi.

"TİYATRO BİR OKULDUR, OKULLARI KAPATIYOR MUYUZ Kİ TİYATROLARI KAPATALIM"

Poyrazoğlu, "Devlet tiyatroları kapatılabilir mi sizce?" sorusuna ise "Yok canım, ne münasebet! Ne kapatması! Daha çok kentimizde daha geniş kitlelere erişebilecek yolların aranması gerekir. Okulları kapatıyor muyuz ki, tiyatroları kapatalım! Tiyatro da bir okuldur." yanıtını verdi.

"EĞİTİM ALMADAN KENDİNİZİ ORTALARA ATIP, EL ALEMİN EĞLENCESİ OLMAYIN!"

Usta oyuncu, "Tiyatro bölümü mezunu olmayanların dizilerde, filmlerde rol almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu "Bizim işimiz eğlence sektörü, önemli olan el alemin eğlencesi olmamak için iyi bir eğitim alarak bu işe girişmektir. Aman dikkat edin, eğitim almaksızın kendinizi ortalara atıp, el alemin eğlencesi olmayın!" sözleriyle yanıtladı.

"İNSANLAR AYNI EVDE AYRI HAYAT YAŞIYORLAR"

Ünlü oyuncu "Size göre "ayrı evlerde yaşamak ilişki için daha iyi." Ayrı yaşayarak bir ilişki nasıl yürütülebilir?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "İnsanlar zaten günümüzde aynı evin içinde iki ayrı hayat yaşamaya çoktan başladılar bile. Öldüler de haberleri yok. Herkes kendi telefonunda, kendi bilgisayarında, kendi televizyonunda, bu ayrı hayat da değil de ne ki?"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Oyuncu Ali Poyrazoğlu: 'Türkiye'de Jönden Çok Bön Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement