Ünlü oyuncu Çağlar Bade Türe köşe yazarı oldu! - Son Dakika
Magazin

Ünlü oyuncu Çağlar Bade Türe köşe yazarı oldu!

Ünlü oyuncu Çağlar Bade Türe köşe yazarı oldu!

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda ünlü isimlerin koçu olarak tanınan başarılı kişisel gelişim uzmanı Çağlar Bade Türe, OnurAkayMedya'nın yazar kadrosunda katıldı...

12.06.2017 08:30  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Kurtlar Vadisi, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Hom Ofis gibi dizilerde güzelliği ve performansı ile dikkat çeken ünlü oyuncu ve koç Çağlar Bade Türe, oyunculuk serüveni devam ederken danışanlarına "Koç"luk hizmeti de vermeye başlamıştı.

Yaşam koçu değil, "Koç" olduğunu özellikle her seferinde vurgulayan Türe, ICF'nin uluslararası geçerliliği olan eğitimlerini tamamladıktan sonra, danışanlarına kişisel ve kurumsal hizmet sunarken, köşe yazarlığına da başladı. OnurAkayMedya'nın yazar kadrosuna katılan ünlü oyuncu ve koç Çağlar Bade Türe'nin ilk yazısı, bugün yayınlandı. "Yaşlanmamak ya da güzel yaş almak" başlıklı ilk yazısı ile okuyuculara neden yazarlık yapmaya başladığını anlatan Türe, "Neden herkes mutsuz ve farklı yerlerde, kişilerde bunu arıyoruz! Bedenin zihnin ve ruhun güçleri sayesinde dayanıklı ve canlı olarak ve tüm bunları fark ederek farkındalığımla bir çok kişinin yüreğinde fark yaratmak ve kendi öz benliklerine yapacakları keşif yolculuğunda iyi bir yol arkadaşı olabilmek adına bu mesleği seçtim." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ünlü oyuncu Çağlar Bade Türe köşe yazarı oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement