Ünlü oyuncunun çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı(Geniş Haber) - Son Dakika
Güncel

Ünlü oyuncunun çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı(Geniş Haber)

TİYATRO ve Sinema oyuncusu Selahattin Taşdöğen Kadıköy'de otomobiliyle yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen motosikletliye çarptı.

23.06.2019 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
TİYATRO ve Sinema oyuncusu Selahattin Taşdöğen Kadıköy'de otomobiliyle yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen motosikletliye çarptı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası bazı motosiklet sürücülerinin aynı noktadan geçmeleri kameraya yansıdı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI
Kaza saat 19: 30 sıralarında Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Otomobiliyle Cadde üzerinde ilerleyen tiyatro ve sinema oyuncusu Selahattin Taşdöğen iddiaya göre yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen motosiklet sürücüsüne çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosikletli İbrahim Acun(45) ağır yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinden geçmekte olan üç doktor yaptı. Daha sonra haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aracında büyük hasar meydana gelen Taşdöğen ve yanında bulunan 5 yaşındaki kızı kazayı yara almadan atlattı. Yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından Selahattin Taşdöğen polis aracında bekleyen kızıyla ilgilendi.

"KESTİRMEDEN BURADAN GİTMEK İSTERKEN BİRDEN BİRE ÖNÜME ÇIKINCA BEN DE DURAMADIM"
Kaza sonrası Selahattin Taşdöğen, "Normal seyir halindeyken, sağ taraftaki tali yoldan bir motosikletli önüme çıktı. Sağda arabalar var, bende onu göremedim. En soldan gidiyordum motosikleti son anda fark ettim. İşte o zaman çarpmış oldum. Karşı yoldan bu istikamete doğru, şurada küçük bir ara var, o aradan geçmek istiyorlarmış onlar. Yani burayı dolaşmadan kestirmeden buradan gitmek isterken birden bire önümde olunca bende duramadım fren yaptım. Hemen yardıma koşanlar oldu, onlar da doktormuş. Üç tane doktor vardı. Durumu hakkında herhangi bir sıkıntısı yok dediler" diye konuştu.  Kazanın yaşandığı yerde bazı motosiklet sürücülerinin yaya geçidinden yolun karşısına geçmeleri kameraya yansırken Taşdöğen bu duruma tepki gösterdi.


- İstanbul
Ünlü oyuncunun çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı(Geniş Haber)
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü oyuncunun çarptığı motosiklet sürücüsü ağır yaralandı(Geniş Haber) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Reyhan: Hem adama çarp ağır yarala hem de tepki göster ünlü olduğu için mi hala serbest dolaşıyor bu moruk 4 4 Yanıtla
  • Hakan : Kalpazan kirli herif o caddede kaç km hızla gidiyordun da duramadın yayaların ve motosikletin geçiş üstünlüğü her zaman vardır 2 5 Yanıtla
  • Haydar Ankara: Bahane uydurmaya çalışma sen araba kullanıyorsun karşındaki bir motosiklet her zaman her yerde yol vermen gerekir unutmayın onlar iki tekerlek üstünde ve korunmasız araba gibi değil hala nasıl konuşuyorsun onu anlamadım senin hapiste olman lazım şu an 2 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: bu yaşta araba senin neyine be adam ....sen de haklısın insanı değeri yok bu ülkede...inş. kurtulur genç.. 2 1 Yanıtla
  • Oha : Bu herifi bu arabayla Yeşilköy de 10 yıl önce gördüm.Aynı arabayla devam yuh pinti herif be. 1 1 Yanıtla
  • Yav : Yaralıya Allah şifa versin. Kaza olana kadar umursama yok. Olduktan sonra bahane çok. Bir çok ve hatta ölümle sonuçlanan kazaların çoğunda çok küçük ve basit tedbirsizlik vardır. 0 0 Yanıtla
  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.


Advertisement