Ünlü Oyuncuya Set Arasında Albüm Teklifi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Oyuncuya Set Arasında Albüm Teklifi

Oynadığı dizilerde kötü adam rolleriyle izleyicilerin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Ufuk Şen, Küçük Gelin dizisinde seslendirdiği şarkıyla izleyenlere büyük bir sürpriz yaptı.

22.10.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce Arka Sokaklar, Şefkat Tepe, Gurbet Kadını, Doktorlar gibi tanınmış dizilerde rol alan ve son olarak Küçük Gelin'de doğulu bir aşiret ağasını oynayan başarıl oyuncu Ufuk Şen, hem oynadığı rol hem de set aralarında saz çalmadaki hünerleri ile ünlü bestekar ve müzisyen Yücel Arzen'in dikkatini çekti. Ufuk Şen'in oyunculuğundan ve oynadığı karakterden çok etkilenen Yüzel Arzen, sürpriz bir teklif yaparak, başarılı oyuncuyu stüdyoya soktu ve müziği kendisine sözü ise Dr. Hüseyin Balkancı'ya ait olan "Olmuyor" şarkısını söyletti. İlk kez bir şarkı söylemek için stüdyoya giren ve duygusal bir şarkıyı seslendiren Şen, ünlü bestekarı da mest etti.

Başarılı oyuncunun şarkısı Pazar akşamı Samanyolu TV'de ekrana gelen Küçük Gelin'de özel bir kliple yer aldı ve izleyenlerden de büyük beğeni gördü. Şarkı ve oyuncunun başarılı performansı beklenin üzerinde ilgi görünce Yücel Arzen, ikinci bir şarkı hazırlığına başladı. Önümüzdeki günlerde ünlü oyuncunun dizide yeni bir şarkıyı seslendirileceği öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Oyuncuya Set Arasında Albüm Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement