Ünlü Programcı Suçüstü Yakalandı - Son Dakika
Spor

Ünlü Programcı Suçüstü Yakalandı

Ünlü Programcı Suçüstü Yakalandı

İngiltere'nin en ünlü televizyon sunucularından olan Antony Worrall Thompson hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

09.01.2012 12:01  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin en ünlü televizyon sunucularından olan Antony Worrall Thompson bir marketten peynir ve şarap çalarken suçüstü yakalandı. Polis, tutuklanan Thompson'un marketten beşinci kez hırsızlık yaparken yakalandığını açıkladı.

İngiltere, ülkenin en önemli televizyon yıldızlarından olan ve en çok izlenene yemek programı yapımcılarından 60 yaşındaki Antony Worrall Thompson'ın hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmasının şoku yaşıyor. İngiliz polisi, Oxfordshire'daki bir marketten yapılan ihbarı dikkate alarak soruşturma başlattı.

Market yetkilileri son 16 günde marketten beyaz peynir ve şarap çalındığının tespit edildiğini söylediler. Bunun üzerine güvenlik kameralarını izleyen polis, şüpheli bir şahsı takibe aldı. Daha önce 4 kez çaldığı malzemelerin barkodlarını sökerek kasadan geçmeyi başaran şahıs, beşinci denemesinde ise bu kez suçüstü yakalandı. Ancak polis gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşamıştı. Çünkü suçüstü yakaladıkları şahıs ülkenin en önemli tv sunucularından Antony Worrall Thompson'dı. BBC'nin en uzun soluklu yemek programlarından olan Ready Steady Cook'un sunucusu Wozza lakaplı 60 yaşındaki Antony Worrall Thompson, çantasına doldurduğu peynir ve şarapları barkodlarını söktükten sonra kasadan geçirmeye çalışırken yakalandı.

İngiltere'nin en büyük gıda market zincirlerinden Tesco'ya dadanan Antony Worrall Thompson'ın ilk hırsızlığını 22 Aralık'ta yaptığı daha sonra ise 30 Aralık, 31 Aralık, 5 Ocak ve 6 Ocak tarihlerinden marketten gıda maddeleri çaldığı tespit edildi.

Bu arada Antony Worrall Thompson'ın, birçok ünlü kişide de görülen "kleptomani" hastalığına yakalandığı ifade ediliyor. Kleptomani, psikiyatride, "Kişisel kullanım ya da parasal değeri için gereksinime duyulmayan nesneleri çalmaya yönelik dürtülere karşı koyamama" olarak tanımlanan bir dürtü denetim bozukluğu olarak kabul ediliyor.

İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünlü Programcı Suçüstü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement