Ünlü radyocular iftarda bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Ünlü radyocular iftarda bir araya geldi

Ünlü radyocular iftarda bir araya geldiİSTANBUL Ünlü radyocular, Maxim grubunun yeni şarkılarının lansmanının yapıldığı iftarda bir araya geldi.

12.04.2022 11:42  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü radyocular iftarda bir araya geldi

İSTANBUL Ünlü radyocular, Maxim grubunun yeni şarkılarının lansmanının yapıldığı iftarda bir araya geldi. İftar programında şarkıyı çok beğenen radyocular, şarkının ses getireceğine inandıklarını kaydettiler.

Arabesk-rap dünyasına bir yeni eser kazandıran, Hakan ve Hüseyin Bektaş kardeşlerden oluşan, Maxim grubu, yeni şarkılarının lansmanının düzenledikleri iftar programı ile gerçekleştirdi. Programa, bir birbirinden ünlü radyo programı yapımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programının hemen ardından şarkılarını radyoculara ve vatandaşlara dinleten Maxim grubu, radyoculardan şarkıları için tam puan aldı. Lansman sonrası konuşan Hakan ve Hüseyin Bektaş kardeşler: "Radyocu abilerimiz ile bir arada olmak bizi gerçekten çok onurlandırdı" dedi.

Programa ilişkin açıklamalarda bulunan sanatçı Bektaş : "Radyocu arkadaşlarımız ile bir arada olmak bizi gerçekten onurlandırdı. Çok güzel bir ortam vardı. Çok heyecanlıyız. Yeni eserimiz "Yalan Dünya" şu anda sosyal platformlarda çok güzel dinleniyor. Öncelikle Ant Medya'ya çok çok teşekkür ediyoruz. Herkesi davet etmişler. Eserimiz inşallah daha da güzel yerlere gelir. Her şey gönlünüzce olsun" dedi. Program sonrası konuşan Maxim grubu sanatçısı Hakan Bekaş ise, "Şarkımız çok iyi gidiyor. Bizim için çok heyecanlı bir gün. Bütün radyocu abilerimiz geldi. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Şarkımız gümbür gümbür geliyor" dedi.

"Eser radyo dünyasında çok büyük ses getirdi"

Programı düzenleyen Ant Medya Yönetim Kurulu Başkanı Arif Antlı: "Hakan ve Hüseyin gerçekten çok başarılı kardeşlerimiz. Geçtiğimiz haftalarda birçok ülkede onlar ile beraber organizasyon düzenledik. Çıkarmış oldukları eseri radyo dünyasında gerçekten çok büyük ses getirdi. Bizlerde onlarda radyocu arkadaşımız iftar yemeğinde topladık. Onların görüşleri bizler için çok önemli. Onlarda radyocu arkadaşlardan tam not aldılar. İnşallah yeni klip çekimleri olacak ben kardeşlerime başarılar diliyorum" dedi.

Programda yer alan 'Yabancı' ismiyle bilinen ünlü radyocu Alemdar Kapucu, "Maxim grubu ile beraberiz. Radyomuzda da eserlerine yer veriyoruz. Gerçekten son eserleri çok muhteşem. Çok güzel istek almaya da başladı. Dijital platformlarda izlenme sayısından en güzel şekilde belli oluyor. Bu akşam onlarında vesilesi ile radyocu dostlarımız ile de bir araya geldik. Şimdiden radyocuların gönüllere taht kuran bir eser oldu. Yolunuz bahtınız açık olsun" dedi.

Programa katılan radyo programcısı ve yazar Mehmet Ercan ise " Her 10 yılda bir sirkülasyon meydana gelir. Bu kitaplarda da böyledir. Sinemada da böyledir. Bu müzik için de böyle. Ülkemizin de içinde bulunduğu bir müzik kültürünün en iyi temsilcilerinden biri olduklarına inanıyorum. Dinlemiş olduğum şarkı ve klibine de söylenecek söz yok, her yönden güzel" şeklinde konuştu

Ünlü radyocular iftarda bir araya geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü radyocular iftarda bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement