Ünlü Raketler Golf Oynadı - Son Dakika
Spor

Ünlü Raketler Golf Oynadı

Antalya Open ATP çim kort turnuvası kapsamında düzenlenen etkinlikte yıldız tenisçiler golf sahasına çıktı.

28.06.2017 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Open ATP çim kort turnuvası kapsamında düzenlenen etkinlikte yıldız tenisçiler golf sahasına çıktı.

Türk Ekonomi Bankasının ana sponsorluğunda Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki Kaya Palazzo Belek tesislerinde bu yıl ilki düzenlenen Antalya Open ATP çim kort turnuvasında mücadele eden tenisçiler golf sahasında hünerlerini sergiledi.

Etkinliğe dünya eski 8 numarası Sırp Janko Tipsarevic, Avustralyalı Matthew Ebden, Moldovalı Radu Albot, Rus Alexey Vatutin, milli tenisçi Anıl Yüksel'in yanı sıra Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek ve milli golfçü Ali Altuntaş katıldı.

Golf gösterisi yapan Altuntaş, ardından bu sporun püf noktalarını uygulamalı bir şekilde anlattı. Antalya Open süresince farklı farklı etkinliğe katıldıkları için neşeli gözüken tenisçiler, Türkiye'de olmaktan ötürü çok sevinçli olduklarını dile getirdi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Durmuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk kez çim kort turnuvası yapmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Dünyanın en iyi sporcularını ülkeye davet etme şansı tanıdıkları için sponsorlara teşekkür eden Durmuş, "Sponsorlarımızın Türk tenisinin gelişmesinde önemli katkıları var. Hem dünya açısından önemli bir turnuva hem ülkemiz açısından ilk olması sebebiyle önemli. Çocuklarımızın çim kortta oynayarak dünyanın en iyileriyle karşılaşıp onları yenme şansları da elde ettiler. Nitekim Marsel İlhan da kazandı. Bunlar gelecek adına ümit veren şeyler." dedi.

Ünlü Raketler Golf Oynadı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ünlü Raketler Golf Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement