Ünlü Rockçı, Kızı ve 25 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatilde - Son Dakika
Magazin

Ünlü Rockçı, Kızı ve 25 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatilde

İlerleyen yaşına aldırış etmeyen ünlü rockçı Richie Sambora, 25 yaş küçük sevgilisi ve 18 yaşındaki kızını da alarak denizin ve güneşin tadını çıkardı.

28.06.2016 11:40  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

56 yaşındaki rock müzik sanatçısı Richie Sambora, pazar günü St. Barts'da sevgilisi 31 yaşındaki Orianthi Panagaris ve 18 yaşındaki kızı Ava ile tatil yaparken görüntülendi.

MUTLU AİLE TABLOSU

Üçlü güneşin altında mutlu bir aile portresi çizdi. Ünlü rakçının 18 yaşındaki kızı Ava, giydiği pembe bikinisi ile mükemmel fiziğini gözler önüne serdi.

SEVGİLİSİ ŞORTLA GİRDİ

Giydiği fırıncı çocuk kepi ve sarı at kuyruğu saçları ile pop yıldızı Avril Lavigne benzeyen ünlü rakçının 31 yaşındaki sevgilisi Orianthi ise giydiği kısa şort ile denize girerken görüntülendi.


OYUNCU OLMAK İSTİYOR

Çocuklukluğundan beri model ve oyuncu olmak istemesi ile bilinen Ava, 2013 yılında Teen Vogue dergisine yaptığı açıklamada "Beş yaşımdan beri artist olmak istiyorum. Dikkat çekmeyi ve sahnede insanların gözü önünde olmayı seviyorum. Sadece arkadaşlarım ve ailemin önünde heyecanlanıyorum. Bu yüzden onları etkilemek istiyorum" ifaddelerini kullanmıştı.

Ünlü rockçının kızı kusursuz fiziğiyle büyüledi;


Ünlü Rockçı, Kızı ve 25 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatilde

Son Dakika Magazin Ünlü Rockçı, Kızı ve 25 Yaş Küçük Sevgilisiyle Tatilde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hasan: Pembeli dehşet dehşet..Offf ya..Çıldıracam yemin ediyorum 10 18 Yanıtla

Advertisement