Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları gittikleri lazer epilasyonunda vücutlarında ikinci derecede yanık meydana geldiği gerekçesiyle güzellik merkezine dava açtı.

26.05.2019 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları Cansu Ceren İlkan ve Zeynep Seren İlkan lazer epilasyonu mağduru oldu.

ÜCRETİ PEŞİN ÖDEDİLER

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir güzellik merkezine başvuran İlkan kardeşler iki aşamadan oluşan toplam 16 seans üzerinden verilecek hizmetten yararlanmak üzere kayıt yaptırdılar. Ücreti peşin ödeyen kardeşler, üçüncü seanstan sonra vücutlarında çeşitli yanık izleri oluştuğunu fark etti.

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

VÜCUTLARINDA YANIKLAR OLUŞMAYA BAŞLADI

İlk seanslarda minik lekelerin oluştuğunu fark eden kardeşler bu konuyla ilgili güzellik merkeziyle görüştü. Epilasyonu yapan kişi tarafından izlerin normal olduğunu, yakında geçeceğini öğrenen kardeşler lazer seanslarına devam etti. Bu süre zarfında izler artmaya devam etti.

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

İKİNCİ DERECE YANIK

Sabah'ın haberine göre, kız kardeşlerin adli tıptan aldığı raporda vücutlarında ikinci dereceden yanıklar oluştuğu tespit edildi. Şüpheliler hakkında 'Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçu kapsamında ceza talep etti. Şüpheliler ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan\'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı

Son Dakika Magazin Ünlü Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyonunda Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • 4136: Gariban güneş kıremi bile alamıyor şimdi bu bu habere ne yorum yazılır 17 8 Yanıtla
  • Safak: Cok iyi olmus lazere gitcenize gidin denize orda kararirsiniz 4 20 Yanıtla Şafak'a cevap: Lazerden bahsediliyor Solaryum değil. Okuduğunu anlamadan yorum yapma 9 0 ??: lazerin ne olduğunu bildiğine eminmisin 6 0 Oltaci: Mal ya mal degnegi solaryum demidi 1 0 UMUT: şafak kardeş durumu yanlış anlamışsın 0 0
  • Davraz: O kadar paranız çok da harcayacak yer bulamıyorsanız gidin bu mübarek ayda bir garibi sevindirin de sevaba girin bari. İyi olmuş demeden edemiyorum 7 9 Yanıtla
  • mc: nekadar önemli bir haber 16 0 Yanıtla
  • : Milli bir mesele 14 0 Yanıtla
  • çiçek abbas: çok iyi olmuş 3 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Tuğba Ekinci'nin cesur dansı sosyal medyada tartışma yarattı
    17:10 Tuğba Ekinci'nin cesur dansı sosyal medyada tartışma yarattı

    Tuğba Ekinci, sahnede cesur kostümüyle yaptığı dansı sosyal medya hesabından paylaştı. Jartiyerli kostümüyle dikkat çeken şarkıcı, eleştirilere sert yanıt verdi.

  • Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı
    17:10 Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı

    Dijital akış platformu sağlayıcısı Netflix, Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini duyurdu. Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi, 9 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak. Leyla Taylan'ın aşk acısını atlatmaya çalışırken iş hayatında yükselişini anlatan dizi, büyük bir boşanma davasında avukatlık yapacak olan Leyla'nın hikayesini konu alıyor.

  • Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi
    17:10 Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi

    Disney, 2011 yapımı Real Steel filminin konseptini diziye dönüştürmeye karar verdi. Real Steel dizisi için çalışmalar sürüyor ve senarist ekibi yakın zamanda işe alındı. Dizi, yakın bir gelecekte geçen ve robotların insan boksörlerin yerini aldığı bir dünyayı konu alıyor. Filmin büyük bir başarı yakalamasının ardından dizinin de ilgi görmesi bekleniyor.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.


Advertisement