Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu'ndan İyi Haber - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu'ndan İyi Haber

Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu\'ndan İyi Haber

Göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, “Stent takıldı ve şu an yoğun bakımda ama şuuru açık, sohbet ediyor keyfi yerinde” dedi.

25.09.2018 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, "Stent takıldı ve şu an yoğun bakımda ama şuuru açık, sohbet ediyor keyfi yerinde" dedi.

Sabah saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle Kadıköy'de bulunan Dr. Siyami Hersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kalbinde bulunan damarların tıkandığı tespit edilen Topaloğlu'na anjiyo yapılıp stent takıldı. Yoğun bakımda bulunan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu ile ilgili sevindirici haber ise ailesinden geldi.

"Yoğun bakımda ama şuur açık, sohbet ediyor, keyfi yerinde"

Babasının durumunun iyi olduğunu söyleyen Çağlayan Topaloğlu, "Bugün basın olarak işte şuuru yerinde değil, yoğun bakıma şöyle alındı gibi haberler çıktı. Biz de elimizden geldiğince doğru haberi yansıttık. Babam buraya ağrısı ile geldi. Her hangi bir şuur kaybı ile gelmedi. Göğüs ağrısı ile geldi. Zaten bir hafta on gündür vardı. Önemsemiyordu. Bugün de özellikle artınca bakmaya geldik. Bakıldığında da bir anjiyo yapılması söylendi. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptandı. ve buraya stent takıldı. Şu an evet yoğun bakımda stent takıldıktan sonra bir gün boyunca yoğun bakımda kalmak zorundasınız. Ama şuuru açık, bilinci yerinde, sohbet ediyor, keyfi yerinde. Bütün sevenleri akrabalarımız rahat olsunlar, problem yok. Birkaç güne kadar da taburcu olacak" dedi.

"Çok şükür atlattık, çok üzüldük ama şimdi gayet iyi"

Mustafa Topaloğlu'nun dün akşam rahatsızlandığını söyleyen eşi Derya Topaloğlu, "Dün akşam rahatsızlandı ve kalp ağrısı olduğunu söyledi. Hastaneye getirdik ve hemen tetkikler yapılır, yapılmaz zaten müdahale edildi. Ben yanına çıktım. Gördüm kendisini çok iyi bende iyi hissetim onu görünce. Çok şükür atlattı. Şaşkınım, üzüldük, çok üzüldük ama şimdi gayet iyi" şeklinde konuştu

"Yarın yoğun bakımdan çıkacak"

Babasının haberini alınca panik yaptığını söyleyen ünlü sanatçının kızı Irmak Topaloğlu ise, "Ben ilk duyduğumda gerçekten çok korktuğum panik yaptım. Ama daha sonra iyi olduğunu duyunca ailecek çok sevindik bu duruma hiçbir sıkıntısı yokmuş. Toparladı kendisini yoğun bakımdan çıkacak yarın. Daha iyi olacak bu bize mutlu etti. Daha çok ayakta kıldı. Sonuçta babamız evimizin direği" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu'ndan İyi Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi
    16:49 Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi

    Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken başka bir aracın engelli aracına çarpıp kaçması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, alkollü engelli sürücü kafasını kaldırıma vurarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla zorla ambulansa bindirildi.

  • Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek
    16:48 Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek

    Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

  • Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak
    16:47 Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak

    Hatay Valiliği, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kente gelecek vatandaşların yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiğini bildirdi. Valilik, vatandaşların başvurabileceği 21 müracaat noktasını da paylaştı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.


Advertisement