Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Yarın Normal Odaya Alınacak - Son Dakika
Genel

Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Yarın Normal Odaya Alınacak

Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, yarın normal odaya alınacak Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklamaİSTANBUL - Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yazılı...

25.09.2018 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, yarın normal odaya alınacak

Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama

İSTANBUL - Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, sanatçının yarın yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınacağı belirtildi.

Geçirdiği kap krizi sonucu Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu ile ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Topaloğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve yarın yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınacağı duyuruldu.

İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"25.09.2018 tarihinde sabah saat 03: 00 sıralarında göğüs ağrısı ile Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvuran sayın Mustafa Topaloğlu, akut koroner sendrom ön tanısı ile koroner anjiyografi çekilmek üzere anjiyo ünitesine alınmış, kalp damarlarından birinin tıkanıklığı nedeniyle sorunlu damara stent konulmuştur. Şu an hastamızın bütün parametreleri stabil, şuuru açıktır. Yoğun bakımda tedavi gören hastamızın yarın sabah normal servise alınması planlanmaktadır" denildi.

Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Yarın Normal Odaya Alınacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Yarın Normal Odaya Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bozüyük Belediye Başkanı Roman Hemşehrileriyle Buluştu
    20 Mar Bozüyük Belediye Başkanı Roman Hemşehrileriyle Buluştu

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, iftardan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunarak, Roman hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, kokoreççiler çarşısını ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti ve Tekke Mahalle'de Roman hemşerileriyle projeler hakkında bilgi paylaştı.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Yaşlı Profili Araştırması sonuçlarını paylaşacak
    20 Mar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Yaşlı Profili Araştırması sonuçlarını paylaşacak

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlılara yönelik hizmetlere yön vermek amacıyla ilk kez gerçekleştirdikleri Türkiye Yaşlı Profili Araştırması'nda elde ettikleri sonuçları 22 Mart Cuma günü kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi.

  • MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi
    20 Mar MİT, PKK/KCK'nın kadın genel sorumlusunu etkisiz hale getirdi

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde 'gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu' Rojda Bilen'i Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirildiği anların görüntülerini paylaştı. Güvenlik kaynaklarından edinilen görüntüye göre, 'Bişeng Brüsk' kod adlı terörist Bilen'in içinde bulunduğu beyaz pikap araç Süleymaniye kırsalında takibe alınıyor. Araç, silahlı insansız hava aracı (SİHA) saldırısı ile vurularak terörist Bilen etkisiz hale getiriliyor.

  • MİT, terörist Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdiği anlara ait görüntüleri paylaştı
    20 Mar MİT, terörist Rojda Bilen'i etkisiz hale getirdiği anlara ait görüntüleri paylaştı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Gençlik Topluluğu Kadın Genel Sorumlusu Bişeng Brüsk kod adlı Rojda Bilen'i düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdiğini açıkladı. MİT, operasyonun görüntülerini paylaşarak, Rojda Bilen'in aracını nokta atışı ile etkisiz hale getirdiğini gösterdi.

  • Palandöken Belediyesi'ne ait süt işleme tesisi günde 5 ton çiğ süt işliyor
    20 Mar Palandöken Belediyesi'ne ait süt işleme tesisi günde 5 ton çiğ süt işliyor

    Palandöken Belediyesi'ne ait ve 'Üreten Kadınlar' projesi kapsamında 12 kişinin taşıdığı süt işleme tesisinde günde 5 ton çiğ süt işleniyor. Vali Mustafa Çiftçi, tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  • Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Mahalle Sakinleriyle Buluştu
    20 Mar Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Mahalle Sakinleriyle Buluştu

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Şingah Mahallesi ve Mehmet Çelebi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, belediye projeleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • MİT PKK'nın sözde sorumlusunu böyle avlamış! Nokta operasyon kamerada
    20 Mar MİT PKK'nın sözde sorumlusunu böyle avlamış! Nokta operasyon kamerada

    MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik topluluğu sorumlusu ''Bişeng Brüsk'' kod adlı Rojda Bilen'in etkisiz hale getirildiği görüntüleri paylaştı.

  • Edirne'deki Gazi Mihal Hamamı'nda Restorasyon Çalışmaları Devam Ediyor
    20 Mar Edirne'deki Gazi Mihal Hamamı'nda Restorasyon Çalışmaları Devam Ediyor

    Edirne'de bulunan 15. yüzyıl yapısı Gazi Mihal Hamamı'nda restorasyon kapsamındaki temizlik ve kazı çalışmaları hızla ilerliyor. Vali Yunus Sezer'in talimatıyla başlatılan restorasyon çalışmaları, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Edirne Müze Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Hamamın içindeki temizlik tamamlandı ve kubbelerde dolgu kaldırma çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca, hamamın çevresindeki toprak tesviye çalışmaları devam ediyor. Erkekler kısmında temel izlerine ulaşılan hamamın kadınlar kısmındaki kazı çalışmaları da sürüyor. 1422 yılında inşa edilen hamam, Tunca Nehri kıyısında yer alıyor ve orijinal duvarlarıyla hala ayakta duruyor. Gazi Mihal Bey Camisi ve İmaret Köprüsü ile birlikte külliye halinde bulunan hamam, Rus işgalinin ardından kapatılmıştı.

  • İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı
    20 Mar İstanbul Merkezli Organize Suç Örgütü Çökertildi: 109 Kişi Gözaltına Alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'MAHZEN-15' operasyonlarında, Özay Çetin ve Mert Çetin'in liderliğini yaptığı 'Çetinler' olarak bilinen Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini ve 109 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonlarda elebaşları da dahil olmak üzere suç örgütü üyelerinin uyuşturucu ticareti, kasten öldürmeye teşebbüs, silahla yaralama, işyeri kurşunlama ve yağma gibi suçları işlediği belirlendi. Operasyonlar sonucunda ise ruhsatsız tabancalar, eroin, metamfetamin, esrar, bonzai, kokain, uyuşturucu haplar, şarjörler ve Türk Lirası ele geçirildi.

  • Kırklareli'nde Aranan 8 Hükümlü Yakalandı
    20 Mar Kırklareli'nde Aranan 8 Hükümlü Yakalandı

    Kırklareli'nde yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 8 hükümlü gözaltına alındı. Aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve bıçak ele geçirildi. Hükümlüler adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, esnafla ve Roman vatandaşlarla buluştu
    20 Mar Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, esnafla ve Roman vatandaşlarla buluştu

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kokoreççiler Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi ve Tekke Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla buluştu. Başkan Bakkalcıoğlu, ziyaretlerinde projelerini anlattı ve vatandaşların isteklerini dinledi.

  • Muş Sultan Alparslan Havalimanında Şubat Ayında 38 Bin 187 Yolcuya Hizmet Verildi
    20 Mar Muş Sultan Alparslan Havalimanında Şubat Ayında 38 Bin 187 Yolcuya Hizmet Verildi

    Muş Sultan Alparslan Havalimanında şubat ayında 38 bin 187 yolcuya hizmet verildi. İç hatlarda 226 uçak iniş-kalkış yaparken, yük trafiği ise 336 ton oldu. Yılbaşından bu yana toplamda 78 bin 442 yolcu, 464 uçak ve 680 ton yük taşındı.


Advertisement