Ünlü Sanatçılar Kayahan İçin Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılar Kayahan İçin Sahne Aldı

Ünlü Sanatçılar Kayahan İçin Sahne Aldı

Esenler Belediyesi’nin usta sanatçı Kayahan için düzenlediği ‘İyi ki Doğdun Kayahan’ isimli konserde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı.

29.03.2018 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi'nin usta sanatçı Kayahan için düzenlediği 'İyi ki Doğdun Kayahan' isimli konserde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı.

Esenler Belediyesi, 3 Nisan 2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın doğum günü dolayısıyla Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezinde birbirinden usta sanatçıların katıldığı bir konser düzenledi. "İyi ki Doğdun Kayahan" adlı senfonik konserde, Kayahan'ın eşi ünlü sanatçı İpek Açar'ın yanı sıra Fatih Erkoç, Işın Karaca, Hakan Aysev, Suat Suna, İntizar ve İskender Paydaş gibi isimler de sahne alarak, Kayahan'ın birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Gece boyu birbirinden usta sanatçıların Kayahan için sahne aldığı konserde zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılanan konser, Kayahan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

"Şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kurunca unutulmaz oluyor"

Etkinlikte sahne alan Kayahan'ın eşi İpek Açar, "Şarkılarıyla bu kadar herkesin gönlünde taht kuranca insan unutulmaz oluyor hakikaten. Bu sene üçüncüsünü düzenliyoruz "iyi ki doğdun Kayahan" konserini gene çok büyük emek çok büyük bir özenle hazırlandık. Her şeyden önce değerli sanatçı dostlarıma çok teşekkür ederim onlar çok büyük değer kattılar bu akşama, eksik olmasınlar. Esenler Belediyesine de çok teşekkür ederim emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yine her zaman güzel bir akşam olacak" dedi.

"Enerjisini hissettiğini biliyorum"

Etkinliğe katılan Kayahan'ın kızı Beste Açar ise, "Yine çok değerli insanlarla buradayız. İpeğin çok büyük emeği var ona tekrar çok teşekkür ediyorum. Bugün babamı anmak ve şarkılarını hep birlikte dinlemek için çok güzel bir gün. Bugün onun doğum günü yaşasaydı 69 yaşına basacaktı. Benim için onun yokluğunda kutladığım doğum günleri çok daha özel oldu çünkü daha büyük kitleler ile kutluyoruz bunu. Enerjisini hissettiğini biliyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece olacağından da eminim. Tekrardan hepinizin yüreğine ve ağzına sağlık" diye konuştu.

"Kayahan abi aramızda değil, fakat eserleri hala aramızda"

Kayahan için düzenlenen gecede sahne alan İskender Paydaş, "Uzun yıllar Kayahan'la beraber çalıştık ve bu akşam sahnede çalınacak birçok şarkının ilk doğuşuna tanıklık ettim. Tabi Kayahan abi aramızda değil, fakat eserleri hala aramızda. O eserler bizler tarafından çalındıkça ve bizden sonraki müzisyenler tarafından çalındıkça Kayahan'da her zaman unutulmaz olacak" şeklinde konuştu.

"Benim için hem mutluluk verici, hem de buruk bir gece olacak"

Senelerin çok hızlı geçtiğini söyleyen ünlü sanatçı Suat Suna ise, "Ben kendi doğum günlerimi bile kutlamaktan çok hoşlanmıyorum. Ne çabuk oldu ben arada geçen birkaç seneyi çok hızlı buluyor. Belki de ben kendi adıma hala onun kaybına alışmadım. Ben böyle gecelerde biraz buruk geceler yaşıyorum. Zaten hep anıyoruz hiç aklımızdan çıkmıyor. Ben onun ailesinin içindeydim. O yüzden benim için hem mutluluk verici, gurur verici hem de buruk bir gece olacak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılar Kayahan İçin Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi
    20:17 Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi

    5,6 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.


Advertisement