Ünlü Sanatçılardan Hastanede Yatan Çocuklara 23 Nisan Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılardan Hastanede Yatan Çocuklara 23 Nisan Ziyareti

Ünlü Sanatçılardan Hastanede Yatan Çocuklara 23 Nisan Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuklara yapımcı İhsan Taş, sanatçı dostlarıyla sürpriz bir ziyarette bulundu.

24.04.2019 16:44  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuklara yapımcı İhsan Taş, sanatçı dostlarıyla sürpriz bir ziyarette bulundu.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu'nun eşliğinde, Sanatçılar çocuklara hem çeşitli bayram hediyeleri verdiler, hemde hep birlikte 23 Nisan pastası kestiler. Çocuklar sanatçılarla fotoğraf çektirerek adeta bayram kutlama sevinci yaşadılar.

Etkinliğe katılan Sinem Yıldırım, Çiğdem Tunç, Bahar Öztan, Kubilay Eraslan, Murat Parasayar, Uhde Seçil ve yapımcı İhsan Taş, Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu, "Hayatta Kal Derneği" Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Vural ve Çocuk kliniği eğitim sorumlusu Doç. Dr. Meltem Erol'a etkinliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR, ONLARA SAHİP ÇIKALIM"

23 Nisan'da Hastanede yatarak tedavi gören çocukları unutmayarak sanatçı dostlarıyla onlara güzel bir sürpriz hazırlayan yapımcı İhsan Taş "Söz konusu çocuklarsa, yapamayacağım şey yok" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; "Çocuklar geleceğimizdir. Onları korumak ve onlara sahip çıkmak her şeyden önce insani görevimizdir. 23 Nisan'ı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklara ufak ta olsa, bir moral ziyareti yapmak istedik. Umarım mutlu olmuşlardır. Başta biz sanatçılar olarak, onların o sevgi dolu ruhlarına sanatı sevdirmeliyiz ki, tüm insanlığın gurur duyabileceği pırıl pırıl nesiller yetişsin" diye konuştu.

"DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLMİŞ TEK BAYRAM"

Sinem Yıldırım "Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram, Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisandır. Tüm gelecek sadece çocukların elindedir. Hatta bizim geleceğimiz bile çocuklarımızın elindedir. Bu nedenle bütün çocuklara geleceğimizin onların elinde olduğunun bilinci ve sevgisiyle yaklaşmalıyız. Bütün çocukları çok seviyorum, her günü bir bayram gibi yaşamalarını diliyorum ve 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını kutluyorum. Hepsi iyi ki varlar" dedi.

Çocuk kliniği eğitim sorumlusu Doç. Dr. Meltem Erol "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, kliniğimizde yatarak tedavi gördükleri için bayramı kutlayamayan çocuklarımızı sürpriz ziyaretleriyle sevindiren ve onlara moral veren değerli sanatçılarımız ve yapımcı İhsan Taş'a çocuk kliniği adına çok teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret bitiminde Doç. Dr. Mutlu Vural "Tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. Başta İhsan Taş olmak üzere, bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" diyerek katılan sanatçılara birer teşekkür plaketi verdi…

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılardan Hastanede Yatan Çocuklara 23 Nisan Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok
    17:29 İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok

    Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), İran'ın İsfahan kentinde meydana gelen saldırıda ülkenin nükleer tesislerinde herhangi bir hasar olmadığını doğruladı. İsrail'in İran'daki hedeflere düzenlediği saldırılar ABD'li haber kaynakları tarafından da doğrulandı.

  • Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor
    17:27 Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor

    Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında Gazzeli çocukları İstanbul'da misafir ediyor. Festival kapsamında çocuklar, İstanbul'u keşfedecek ve dünya liderlerine barış çağrısında bulunacak. Gazzeli çocuklar, savaşın acılarını anlatarak umutlarını dile getirdi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi Konulu Panel Düzenlendi
    17:25 Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi Konulu Panel Düzenlendi

    Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen '15-22 Nisan Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında 'Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi' konulu panel gerçekleştirildi. Panelde, Adıyaman'ın turizm karnesi değerlendirildi ve 2024 yılına dair beklenti ve planlamalar aktarıldı. Panelde, Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Kültür ve Turizm Uzmanı Mustafa Ekinci ve Park Dedeman Genel Müdürü Furkan Polat yer aldı. Panelde, Adıyaman'ın turizm sektöründeki deprem sonrası durumu ve geleceği ele alındı.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi
    17:23 CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi

    CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği yapan Levent Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze aracına omuz vererek Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladılar.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement