Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in Pınar Altuğ'a yaptığı 'etek' yorumu olay oldu! - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in Pınar Altuğ'a yaptığı 'etek' yorumu olay oldu!

Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in, Instagram hesabında geçmişten bir paylaşım yapan Pınar Altuğ'un fotoğrafına yaptığı yorum sosyal medyada olay oldu. Eren, Altuğ'un 1992 senesinden paylaştığı mini etekli fotoğrafına, "Yok kardeşim, kadının dolabında uzun etek yok" yorumunu yapınca Pınar Altuğ'un bazı takipçileri tepki gösterdi.

09.01.2020 20:31  Güncelleme: 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1992 senesinden, annesinin evindeki odasından elinde telefon ve üzerinde bir mini etekli bir pozunu paylaşan Pınar Altuğ'a birçok ünlü isim ve binlerce takipçisi yorumda bulundu. Yorumda bulunan ünlülerden biri de şarkıcı Cenk Eren oldu.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in Pınar Altuğ'a yaptığı 'etek' yorumu olay oldu!

"DOLABINDA UZUN ETEK YOK"

Cenk Eren Pınar Altuğ'un 1992 senesinden mini etekli paylaşımına, "'Yok kardeşim kadının dolabında uzun etek yok" ifadelerini bulunduran bir yorumda bulundu. Eren'in yaptığı bu yoruma ünlü oyuncunun bazı takipçileri tepki gösterdi.

CENK EREN, SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Yaptığı yorum neticesinde eleştirilerin hedefi olan Cenk Eren açıklama yapma gerekliliği hissedince sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in Pınar Altuğ'a yaptığı 'etek' yorumu olay oldu!

"KONUYU FARKLI BOYUTLARA TAŞIYORLAR"

Eren paylaşımına, "Ben 20 yıllık dostluğumuza ve her zamanki espri yaklaşımlarımıza istinaden ve bizim aramızda espri konusu olan mini etekle ilgili yorum yaptım. Bunun üzerine telefonlaşıp gülüştük ama bakıyorum ki konuyu farklı boyutlara taşıyorlar. Hiçbir şekilde kimse için giyim tarzı ile ilgili eleştiride bulunmam söz konusu olmaz" yazdı.

Ünlü şarkıcı Cenk Eren\'in Pınar Altuğ\'a yaptığı \'etek\' yorumu olay oldu!

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcı Cenk Eren'in Pınar Altuğ'a yaptığı 'etek' yorumu olay oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Baris : Adam haklı herkes işine 10 1 Yanıtla
  • Terzi: Bu kadin yagmurun altinda kalmis Kim ne derse desin 5 2 Yanıtla Yap bi : Hayır şemsiye tut 0 0
  • ...: Sosyal medyayı bu kadar takanların ruh sağlıkları normal değil.bin çeşit insan var.organik olan en iyisi. 7 0 Yanıtla Hehe: Gezen insan seni :))) 0 0
  • murat: bak bunu doğru söylüyor. pınara mini etek çok yakışıyor. O bacakları tamamen görünüyor. hele bazen kalçalarını da gösterdi mi banyoya gidip şey yapmak zorunda kalıyoruz. pınar gibi kocasını namusunu hiçe sayıp tüm erkekleri mutlu etmeye çalışan tüm bayanları sevin. onları üzmeyin 2 3 Yanıtla
  • Mustafa: Yağmur çocuğumu 0 3 Yanıtla
  • Darbeli matkap: Yağmur fazla ıslatmasa bari 0 3 Yanıtla engin: şemsiye verek abe 0 0
  • Taner: Eleştirmeyin Pınarı helal olsun başarılı bir evliliği var emin olun bir çoğunuz sorunlu ve boşanmışınızdır , Allah onun evliliği gibi herkese nasip etsin. 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement