Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'den Minik Serçe'ye Çağrı: Geri Dön - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'den Minik Serçe'ye Çağrı: Geri Dön

Türkiye turnesinde olan Mabel Matiz, turnenin ikinci konserini Kayseri Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi'nde verdi. Muhteşem bir performansa imza atan Mabel Matiz, Minik Serçe Sezen Aksu'ya da sahnelere geri dönmesi için çağrıda bulundu.

19.11.2018 16:11  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye turnesinde olan Mabel Matiz, turnenin ikinci konseri Kayseri Kadir Has Gösteri ve Sanat Merkezi'nde verdi. Kayserili hayranlarının karşısına çıkan , kendisini dinlemeye gelen bir hayranının "Sizden iyi sahne performansı olan birisini görmedim" şeklinde seslenmesi üzerine 'Sanırım siz Sezen Aksu'yu hiç dinlemediniz' diyerek 'ya sahnelere geri dönmesi konusunda çağrı yaptı.

"GERİ DÖN SEZEN"

Bir hayranının, "Sizden iyi sahne performansı olan birisini görmedim" şeklinde seslenmesi üzerine Mabel Matiz, "Çok teşekkür ederim. Sanırım siz Sezen Aksu'yu henüz dinlemediniz. Yakında sahnelere geri dönerse hep birlikte dinleriz. Temennimiz bu yönde. O zaman ne diyoruz? Geri dön Sezen" diyerek, Minik Serçe'ye çağrıda bulundu.

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'den Minik Serçe'ye Çağrı: Geri Dön

Bir ara sahneden inip seyircilerin arasında dolaşarak onlarla birlikte şarkı söyleyen başarılı sanatçı, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz\'den Minik Serçe\'ye Çağrı: Geri Dön

Son Dakika Magazin Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'den Minik Serçe'ye Çağrı: Geri Dön - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Anti mabel: Igreniyorum sendende sevenlerindende mabel. Aklima geldikce midem kalkiyo.... 3 3 Yanıtla
  • VATANDAŞ: NE MİNİK SERÇESİ HİNDİ GİBİ OLDU GİTTİ. 3 2 Yanıtla
  • ıspartalı: adamın şarkıları dinleniyo kendine has bi ses tonu var başarılar dilerim kendisine kim ne derse desin adamda se var 2 0 Yanıtla

Advertisement