Ünlü şarkıcının taksi krizi! Yusuf Güney, kendisini istediği yere götürmeyen taksi şoförü ile tartıştı - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcının taksi krizi! Yusuf Güney, kendisini istediği yere götürmeyen taksi şoförü ile tartıştı

İstanbul'da bir yakadan diğer yakaya geçmek için taksiye binen şarkıcı Yusuf Güney, talihsiz bir olay yaşadı. Kendisini karşı yakaya götürmek istemeyen taksi şoförüyle tartışan Güney, o anları kayda alarak sosyal medya hesabından paylaştı.

24.07.2021 19:20  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul'da bindiği takside şoförle tartıştı. 1,5 saat bekledikten sonra bir taksiye binen Güney, "Sizi karşıya götüremem" diyen şoförle ağız dalaşına girdiği anları da anbean kayda aldı.

"ARTİSTLİK YAPMA"

Karşı yakaya geçmek için taksi bekleyen ünlü şarkıcı, şoförler tarafından reddedilince sinirlendi. Bir taksi durdurup binen Güney, "1,5 saattir taksi bekliyorum kimse almıyor. Bu abimiz de karşıya geçmek istemiyormuş, neymiş trafik varmış" dedi. Bu sırada şoför "Beni tehdit ediyorsun" diye tepki gösterdi. Güney ise sürücüye "Artistlik yapma" cevabını verdi. Güney, araya giren vatandaşlara da tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcının taksi krizi! Yusuf Güney, kendisini istediği yere götürmeyen taksi şoförü ile tartıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcının taksi krizi! Yusuf Güney, kendisini istediği yere götürmeyen taksi şoförü ile tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Mehmet: İstanbul'da taksiye binmeyecen.ekranlarda hepsi kibar. çoğu beş para etmez 54 3 Yanıtla
  • Veli B.: Yusuf kardeş memlekete hoş geldin 34 3 Yanıtla
  • cennetatakum samsun: Tıkalı yol diyiyor şoför, uçak değilki havalansın....Adam haklı ,10TL verecen diye adam, saatlerce yolda yakıt tüketemez Yussssssuuuuufffff... 3 7 Yanıtla
  • Seyhan Çağlar: İşte bu yüzden millet korsan taksi kullanıyor 1 0 Yanıtla

Advertisement