21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'ne Doğru

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi ve Porkatal Çiçeği Karnavalı organizatörü Bozkurt ile ÇASOD ve SODER üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’yü ziyaret etti.

13.07.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi ve Porkatal Çiçeği Karnavalı organizatörü Ali Haydar Bozkurt ile Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği (ÇASOD) ve Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 15-21 Eylül'de düzenlenecek olan 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali öcesinde Bozkurt ile ÇASOD ve SODER üyesi oyuncular Süleyman Turan, Şemsi İnkaya, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Yüksel Arıcı, rejisör Reis Çelik, yönetmen Yamaç Okur, festival koordinatörlerinden Doç. Kadir Beycioğlu, sanat yönetmeni İsmail Güneş'ten oluşan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü'yü ziyaret etti.

Ziyarette, heyet üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye görevinde başarı diledi. Festivalin sinema dünyasındaki yerine değinen beyaz perdenin ünlü isimleri, film festivallerinin kesintiye uğramadan devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Festivalin önemli olduğunu ancak farklı projelerle Adana'nın Türk sineması için daha önemli bir nokta haline getirilmesinin yolunun açılabileceğini belirten Bozkurt, iklimi son derece uygun ve İstanbul'a göre çok daha ucuz olan Adana'da kurulacak bir sinema platosunda, dizi ve film çekimlerinin yapılabileceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de değerli sanatçıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Sözlü, sanatçıların ve Bozkurt'un mesajlarını ve projelerini ilgiyle dinlediklerini, sanata olan pozitif bakışlarının kesintiye uğramayacağını belirtti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement