Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu! - Son Dakika
Magazin

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu!

Banyoda düşüp hastaneye kaldırılan ardından da kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, 9 ay sonra taburcu oldu.

02.07.2019 17:20  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl ekim ayında evinde düşerek yaralanması sonucu kaburgaları kırılan ve kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil'den güzel haber geldi. Mehmet Ali Erbil taburcu oldu. Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil, babasıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu!

KAÇIŞ SENDROMU NEDİR?

Kaçış sendromu hastalığı, (Capillary leak syndrome) kanın yoğunlaşması, tansiyonun düşmesi gibi bulgular veren, damarlardan protein, mineral ve suyun sızması olarak tanımlanmaktadır.

Tekrarlayan şoklarla kendini gösteren sendrom, bu krizlerden 24 saat önce gribal enfeksiyonlarda olduğu gibi, halsizlik, yorgunluk, hafif ateş gibi belirtiler veriyor. Krizler birkaç ayda bir tekrarlayabileceği gibi, bazen yıllarca görülmüyor. Krizi önleyici tedavide de üst solunum yolları enfeksiyonlarında kullanılan ilaçlar veya astım, bronşit hapları uygulanıyor.

Sendromu 1960 yılında ilk tarif eden B.Clarkson'dur. Çok az görülen bir hastalık olup, dünyada sadece 791 vakaya rastlanmıştır.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu!

Son Dakika Magazin Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, taburcu oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • istanbullu: bırakın magazin haberlerini ülkemiz geriye gidiyor istanbulda seçimler yenilendi ülke büyük zarara uğradı seçimde öğretmenler görevlendirilsin başka görevli istemiyoruz 1 1 Yanıtla
  • X: Sezon açıldı hadi koş Kıbrıs'a GBR 1 1 Yanıtla
  • devrekli67: ya o adamı yaşatmak için ne paralar döktüler o hastanede yatan bir abim vardı. bütün herkez onunla ilgileniyormuş yaşatmak için çok uğraş vermişler.ölmüş bilinci kapalı adamı para ayaklandırıyor . Aynı TATLISES gibi.... 1 0 Yanıtla GS Lİ: Aldığı paralar sağlığa gitti işte 0 1
  • Tosyalı: Eeee banane çarkı FELEĞİN ÇEMBERİ DÖNÜYOR eninde sonunda ZİNCİRLİ KUYU.... 1 0 Yanıtla
  • şakacı timsah: Bazen de çok fazla zorlamamak gerekiyor şans faktörünü.. Değil mi Mehmet Ali Bey.. 0 0 Yanıtla
  • Bjk: Vah vah öldümü bu 0 0 Yanıtla
  • : Az kaldı .Az kaldı.ZİNCİRLİ KUYU DA ATACAKLAR KUYUYA 0 0 Yanıtla
  • ALİ: AZ ÖNCE BİR HABER ALDIM EMEKLİYE YÜZDE BEŞ ZAM YAPMIŞLAR HESABIN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM HANGİ UZMANA GİTSEM HESAPLATSAM BU PARAYI NEREDE HARCASAM ONU DÜŞÜNÜYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN M ALİNİN TUZU KURU BIRAZDA SERDAR ORTAÇ GELİR BÜTÜN HASTANE MASRAFINI ÖDER 0 0 Yanıtla
  • T.C: ÇARKI FELEKTE GÖRMEK İSTİYORUZ SENİ M.ALİ ABİ 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement