Ünlü Spor Yorumcuları Üründül ve Aktan'dan Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Ünlü Spor Yorumcuları Üründül ve Aktan'dan Demirtaş'a Ziyaret

Ünlü Spor Yorumcuları Üründül ve Aktan\'dan Demirtaş\'a Ziyaret

İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği “Unutmadık, Unutturmayacağız” adlı konferansa katılmak için Samsun’a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

20.01.2014 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği "Unutmadık, Unutturmayacağız" adlı konferansa katılmak için Samsun'a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

20 Ocak 1989'da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlu teknik direktör, futbolcular ve kulüp çalışanlarının anısına İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği "Unutmadık, Unutturmayacağız" adlı konferansa katılmak için Samsun'a gelen ünlü spor yorumcuları Ömer Üründül ve Ümit Aktan'ı konuk eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, onlarla makamında bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, "Bugün kazanın 25 yıl dönümü. O nedenle sevgili Ömer Üründül arkadaşımız ve Ümit Aktan kardeşimiz Samsun'a geldiler. Biz de bir anma programı yaptık. Aynı şekilde geçen yıl da yapmıştık. İnsanlar unutulduğu zaman ölür. Aslında bu yüzden onları unutmamak üzere böyle anma günleri düzenliyoruz. Onların hatıralarını anmamız, onların kalbimizde yaşadığı anlamına da geliyor" dedi.

Demirtaş, Samsunspor'un Samsun'un bir markası olduğunu, bu yüzden vazgeçilmezler arasında yer aldığını vurguladı.

Samsunspor'un yaşamış olduğu trafik kazasının üzerinden 25 sene geçtiğini söyleyen spor yazarı Ömer Üründül, "Önemli olan o günleri unutmamak. Geçen sene de bu davete içten gelen sevgiyle, saygıyla katılmıştık. Bu sene de katılıyoruz. Eğer geleneksel hale gelirse, Allah sağlık verdiği sürece de inşallah katılırız. Vefa önemli bir şeydir. Bu yaşananlar hepimizin başına gelebilecek şeylerdir. Bu gece de tekrar bu anma tören için Samsun'da olmaktan çok mutluyum" şeklinde konuştu.

İlkadım Belediyesi'nin önderliğinde, yerel medyanın da desteğiyle çok önemli işlere imza atıldığını vurgulayan Ümit Aktan ise, "Biz ucundan tutuyoruz, katkıda bulunuyoruz. Her zaman için onların unutulmamasını, Samsun'un bu acı gününün geleneksel bir şekilde hep hatırlanıyor olmasını ve o insanların ailelerinden gelecek o dönüşün Samsunspor gibi bir markaya bir sinerji oluşturması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Daha sonra ünlü yorumcular, belediyenin spor kulübünü ziyarete etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünlü Spor Yorumcuları Üründül ve Aktan'dan Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.


Advertisement