Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyleyerek kendisine uygun sevgili bulamadığını ifade etti.

10.01.2019 20:45  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"ÇİRKİN UCUBE"

Jade Slavin, küçükken arkadaşlarının uzun boyu nedeniyle kendisiyle alay ettiğini söyledi. Bu nedenle boyunu sevmediğini itiraf eden Jade Slavin, oldukça hüzünlendi. Eskiden insanların kendisine 'çirkin' ve 'ucube' dediklerini söyleyen Salvin zor zamanlar geçirmiş. Etrafındakilerin davranışları onu köreltmiş ve utangaç biri haline getirmiş. Kendisini sevmemeye başlamış. Annesinin yanında defalarca ağladığını ve normal görünümlü olmak istediğini haykırmış. Fakat Salvin 16 yaşından sonra modellik yapmaya karar vermiş ve böylece özgüven kazanmak istemiş. Ama onun hayatını asıl değiştiren şey 21 yaşında kendisine yapılan İngiltere takımı adına tekvando sporcusu olma teklifiydi. Bu dalda 2014 yılında Glasgov'da düzenlenen bir organizasyonda ödül almış, sonra da Avrupa şampiyonu olmuş. Spordaki başarısı Salvin'e özgüvenini tekrar kazandırmış ve onu güçlü bir kadın haline getirmiş.

Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"SEVGİLİ BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

26 yaşındaki Jade Slavin başarılı bir sporcu olmuş ve ülkesini yıllarca başarıyla temsil etmiş. Salvin, "Kusurlarınızı sahiplenin, onlarla kucaklaşın ve kimsenin ışıltınızı söndürmesine izin vermeyin." dedi. 26 yaşındaki Salvin, artık yeni sporcular yetiştiriyor. Fakat Jade Slavin'nin şu sıralar canını sıkan bir sorunu daha var. Salvin sevgili bulmakta oldukça güçlük çektiğini itiraf etti. Çünkü kendisinden daha uzun erkek bulmakta bir hayli zorlanıyor. 26 yaşındaki Slavin'nin boyu, 193 cm! Jade Slavin, "Uzun erkek sayısı çok az ve kendime göre birini bulmak haliyle zorlaşıyor." dedi.

Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

Son Dakika Spor Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Memleketim: Makyajsiz halleriyle yolda gösrseniz yüzlerine bakmassini burda agzinizin suyu akiyor. 66 0 Yanıtla
  • Lo lo hadise: Hadiseden haber yaz bu Kezban kim.? 55 6 Yanıtla
  • Magazin Editörü: Gayet güzel ve fit bir kızsın kariyer hayatında başarılar dilerim 60 1 Yanıtla
  • Super: İstersen topuklu ayakkabı giyebilirim 54 1 Yanıtla
  • irem : maraba 1 14 Yanıtla
  • Sünger Bob tan ÇAPKIN KIZ ASLIya: Körebe oynamak gibidir sevgili olmak, hepimiz kördük ebemizi gördük Boşveeer şimdi hayat sana güzel... 4 0 Yanıtla
  • tanışalım: 180 boy var gel 1 0 Yanıtla
  • Azad: Seni gidi yaramaz tavsan. 0 0 Yanıtla

Advertisement