Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı

A Haber sunucusu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı. İzmir depreminde yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren sunucu, virüsü annesi ve kardeşine de bulaştırdı.

14.11.2020 13:05  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin enkaz altından çıkarıldığı anlarda gözyaşına boğulan A Haber sunucusu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı.

"ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRİYORUM"

Deprem döneminde saatlerce canlı yayın yaparak dikkatleri üzerine çeken sunucu, Instagram'dan açıklama yaptı. Helvacı, "Günlerdir sormuşsunuz neden yayınlarda olmadığımı… İzmir'den döndüğümde Covid-19 belasına yakalandım. Semptomlu ve zor bir süreç geçirdim, geçiyorum. İşin kötüsü anneme ve kardeşime bulaştırdım. Üçümüz farklı semptomlara sahibiz. Süreç devam ediyor. Henüz atlatamadık. Mesajlara, aramalara dönemediğim zamanlar oldu bu süreçte anlayışınıza sığınıyorum. Ama her birini gördüm. Arayan, soran yanımızda olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ SUNUCU KORONAYA YAKALANDI

AYDA BEBEĞİN SAĞ OLDUĞUNU DUYUNCA AĞLAMIŞTI

A Haber spikeri Cansın Helvacı, İzmir'de meydana gelen 6,6'lık depremden 91 saat sonra Ayda bebeğin enkazdan sağ çıkarıldığını öğrenince canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu. Ağlamaktan konuşmakta zorlanan Helvacı, sadece "Allah'ım çok şükür" diyebilmişti.

Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı
Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı

Son Dakika Magazin Ünlü sunucu Cansın Helvacı, koronavirüse yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Atalay A.: Allah sifa verisn kardesim,umarim tez zamanda atlatirsin bu illeti 13 0 Yanıtla
  • Şamil: Büyük geçmşler olsun.O hüzünlü gecelerde gerçekten çok endişeleniyordum.Bütün yayın yapan ve bizlere ne olup bittiğini cansiperane anlatmaya çalışan tüm vatan evlarına.Çünkü o anlarda corona gerçekten çok geri planlarda kalıyordu.Sanki unutuluyordu bile.Her yayın esnasında acaba kalabalığa yakınmı yayın yapıyorlar diye düşünürdüm.İnşaallah bir şey olmadan az hasar ile atlatabilsek derdim hep kendi kendime.Korktuğum başımıza geldi.Allah gelmiş geçmiş etsin.Ailenizede şifalar dilerim.Dualar size.. 3 0 Yanıtla
  • : Geçmiş olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement