Ünlü Sunucu Rachel Hunter, Yüzünü Usturayla Traş Ettirdi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sunucu Rachel Hunter, Yüzünü Usturayla Traş Ettirdi

Ünlü müzisyen Rod Stewart'ın eski eşi olan 46 yaşındaki Rachel Hunter, kendi sunduğu TV programında yüzünü usturayla tıraş ettirdi.

05.08.2016 14:19  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınların özellikle de gösteri dünyasındaki kadınların genç görüntülerini olabildiğince uzun süre korumak için yapmayacakları yok. Buna yüzlerini usturayla tıraş etmek de dahil... Bir dönemin en gözde modellerinden 46 yaşındaki Rachel Hunter, kendi sunduğu TV programı için yüzünü usturayla tıraş ettirdi.

JAPONYA'DA ÇOK POPÜLER

Ünlü müzisyen Rod Stewart'ın eski eşi olan Hunter, hazırlayıp sunduğu TV programı için Japonya'da bir güzellik kliniğinin kapısını çaldı. Bu ülkede son derece popüler olan güzelleşme tekniğini kendi cildinde denedi.

YÜZÜNE USTURA VURDURDU

Rachel Hunter'ın yüzü bir uzman tarafından usturayla tıraş edildi. Uygulama, ünlü modelin yüzüne önce cildinin tahriş olmasını önlemek için nemlendirici sürülmesiyle başladı. Sonra da dikkatli bir biçimde usturayla traş edildi.Rachel Hunter sonuçtan son derece memnun kaldı.

CİLT UZUN SÜRE GENÇ KALIYOR

Kadınların da tıpkı erkekler gibi tıraş olması aslında uzun süredir bilinen bir güzelleşme tekniği. Özellikle de Japonya'da kadınlar bu yöntem sayesinde ciltlerinin genç görünümünü uzun süre koruyabiliyorlar.

ÖLÜ DERİNİN YOK OLMASINI SAĞLIYOR

İleri sürülenlere göre cildi erkekler gibi tıraş etmek ölü derinin yok olmasını sağlıyor. Böylece alttan çıkan taze deri sayesinde insan olduğundan daha genç görünüyor. Ancak sağlıklı sonuç almak için bu yöntemin de uzman eler tarafından uygulanması gerekiyor. Rachel Hunter yüzünü usturayla tıraş ettirdikten sonra ortaya çıkan sonuçtan memnun kaldı.

İşte güzel sunucunun çılgın denemesinden kareler;

Ünlü Sunucu Rachel Hunter, Yüzünü Usturayla Traş Ettirdi

Son Dakika Magazin Ünlü Sunucu Rachel Hunter, Yüzünü Usturayla Traş Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement