Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

Şarkıcı ve sunucu Uğur Arslan, izdivaç programlarının sunuculuğunu yaptıktan yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı. Arslan, sosyal sorumluluk projesinin yüzü oldu.

30.12.2018 20:36  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk şarkıcı ve sunucu Uğur Arslan, izdivaç programlarının sunuculuğunu yaptıktan yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı.

Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

SOSYAL MEDYADA ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Songül Karlı ile birlikte 'Su Gibi', Seda Sayan ile birlikte ise 'Evleneceksen Gel' programlarının sunuculuğunu üstlenen Uğur Arslan, kişiliğine ve karakterine uygun olmayan işleri yaptığı gerekçesiyle sosyal medyadan gelen tepkilere maruz kalmıştı. 46 yaşındaki şarkıcı, son olarak yeni bir proje ile göründü. Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesinde görüntülenen Uğur Arslan, bu sefer takdir edildi.

Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Ünlü sunucu Uğur Arslan, geçtiğimiz gün okulda öğrencilerle buluşarak, anlamlı projeye destek veren isimler arasına katıldı. Projeye Arslan'ın yanı sıra; oyuncular Mine Armağan, Tuğba Tutuğ, Fatih Dağıdır, Baran Taylan Yolalan ve menajer Levent Ünalan'da destek verdi. Uğur Arslan ve ünlü oyuncular, topladıkları kapakları getirerek, sokak hayvanları için mama ve su kapları için dönüşüme verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü sunucu ve oyuncu Arslan, fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.

Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

ALBÜM ÇIKARDI

Uğur Arslan televizyonda Songül Karlı ile birlikte ilk izdivaç programı sunuculuğuna adım atmış ve tepkileri üzerine toplamıştı. Songül Karlı'nın ardından Seda Sayan'la yeni bir projeye imza atan Uğur Arslan, 2016 yılında Evleneceksen Gel isimli programda sunuculuk yaptı. Sosyal medya hesabı Instagram'da 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Arslan'ın bu projeleri sevenleri tarafından eleştirilmişti. 2016 yılından beri televizyon ekranlarında görünmeyen Arslan, son olarak geçtiğimiz günlerde bir albüm çıkardı.

Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi
Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

Son Dakika Magazin Ünlü Sunucu Uğur Arslan, Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Yapmacadın dayı: O izdivac programında ekmek parasıda olsa seda halamın yanında kukla gibi dinelip kıyafet pozları vermek orda elalemin kızlarına göbek attırmak onlar göbek atarken bakmıyormuş gibi yapman birşeyi değiştirmedi ama senin kimliğini değiştirdi yapmecadın dayı o programları git şiirini oku bizede seni karagümlüklü abş bileydik dayıı yapmacedın birde bu kapakları tekerlekli sandalye için toplanıyordu. Hedef mi sapıtırılıyor anlamadım. Hayvanı nsandan değerli kıln nedir üşkemizde. Ulaşıldımı ki bütün engelli kardeşlerimizede hayvanlara öncelik verdiniz. Şimdi kalkar. Dört densiz Hayvan savunuculuğu yapar. Bizim 6 tane saprarı hırcın mı hırcın kedilerimiz var evimizde bakıyoruz Allah rızası için bilinde köpeği tavuğu saymıyorum 4 1 Yanıtla
  • X: Buna dokunmadılarmı 3 1 Yanıtla
  • Ortis: Bu adama ünvan aramışsınız ama ne şarkıcı diyebiliriz ne sunucu. Hiçbir vasıf yok. İzdivaç programlarında bayan sunucuların yanında sesi bile çıkmıyordu. Şarkıcı deseniz hangi şarkıdan bahsediyorsunuz. Şiir okumakla para kazanamayınca izdivaç programlarından parayı kaldırdı. Başka da sunuculuk yapamaz. 2 1 Yanıtla
  • Asena: SANKI EVLILIK PROGRAMLARI BITELI YILLAARR OLMUS ): HENÜZ BIR YIL OLDU BE 3 0 Yanıtla
  • Cett: 20 sene oldu galiba gozukmuyo 2 0 Yanıtla
  • Recc: Bu da parayı görünce sapıtanlardan 1 0 Yanıtla
  • Aaaaa: Bu adama cok gicik olyom 1 0 Yanıtla
  • Marasli: Yillar sonra olup daha 1 yil geçti ekranlarda görmeyeli yillar nedir? Sanki 80 yillardaydida 1 0 Yanıtla
  • Erdem: Sanki soyu tükenmekte olan bir canli türü görüntülendi nasıl bir başlik 1 0 Yanıtla
  • Asena: YILLAR SONRA DEDIĞINIZ DE GECEN YIL 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement