Ünlü Tiyatrocu Anlattı Çocuklar İzledi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Tiyatrocu Anlattı Çocuklar İzledi

Ünlü Tiyatrocu Anlattı Çocuklar İzledi

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bu hafta sonu sergilenen çocuk oyununda, sürpriz bir isim sahne aldı.

08.04.2018 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde bu hafta sonu sergilenen çocuk oyununda, sürpriz bir isim sahne aldı. Ünlü tiyatrocu Suna Selen'in anlattığı oyunu, çocuklar ilgi ile izledi.

Maltepeli çocukları hafta sonları ücretsiz tiyatro etkinlikleri ile buluşturan Maltepe Belediyesi, bir sürpriz gerçekleştirdi. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Ali, Veli ve Maria" isimli oyun, Türk tiyatrosunun duayen ismi Suna Selen'in canlı anlatımıyla oynandı. Ünlü tiyatrocu, Afrika'dan gelen siyahi bir çocuk olan Ali ile annesi Londra'da yaşayan Maria ve Türk çocuğu Veli'nin, sabahın erken saatlerinde bir parkta tesadüfen tanışmalarıyla birlikte yaşadıkları maceraları anlattı. Sahne performansıyla beğenileri toplayan Selen'e, minik izleyiciler ve aileleri sevgi gösterisinde bulundu. Volkan Taha Şeker'in yazdığı, Ece Şeker'in yönettiği oyunda Gizem Genç, Burak Kirpik ve Atilla Gönültaş rol aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Tiyatrocu Anlattı Çocuklar İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement