Ünlü Tiyatrocular Beylikdüzülü Sanatseverlerden Tam Not Aldı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Tiyatrocular Beylikdüzülü Sanatseverlerden Tam Not Aldı

Ünlü Tiyatrocular Beylikdüzülü Sanatseverlerden Tam Not Aldı

Yalçın Özden ve Suna Yıldızoğlu gibi oyuncuların oynadıkları "Dün, Bugün ve Yarın" isimli tiyatro oyunu Beylikdüzülü sanatseverlerden tam not aldı.

07.06.2014 14:24  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalçın Özden ve Suna Yıldızoğlu gibi ünlü oyuncuların oynadıkları "Dün, Bugün ve Yarın" isimli tiyatro oyunu Beylikdüzülü sanatseverlerden tam not aldı.

Beylikdüzü Belediyesi, Türk tiyatrosunun usta oyuncularını ağırladı. Oyuncu Yalçın Özden'in yazıp yönettiği "Dün, Bugün ve Yarın" isimli tiyatro oyunu Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Tiyatro oyununda yer alan Suna Yıldızoğlu, Uhde Seçil, Bekir Bulut, Salih Ünal, Selin Bayraktar ve Ahu Özden gibi ünlü oyuncular vatandaşlardan tam not aldı.

Kadın-erkek ve aşk ilişkilerinin çağlar arası boyutlarda nasıl yaşandığının incelendiği tiyatro oyununda yer yer memleket meselelerine de mizahi ve eleştirel bir dille gönderme yapılması, izleyicileri bir hayli güldürdü. Skeç aralarında seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, gitar eşliğinde Ferdi Özbeğen'in "Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye" adlı şarkısını ve birçok yabancı parçayı seslendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Tiyatrocular Beylikdüzülü Sanatseverlerden Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement