Ünlü Top Model Bar Refaeli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Top Model Bar Refaeli Gözaltına Alındı

İsrailli top model Bar Refaeli, vergi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 20 milyon dolar serveti olan Refaeli'nin ülkesine yalan beyanda bulunduğu öne sürülüyor.

18.12.2015 11:59  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail Vergi Kurumu'nun yaptığı açıklamaya göre, Refaeli son dönemde satın aldığı lüks bir apartman dairesi ve otomobili de mal beyanına katmadı. Dünyaca ünlü top modelin annesi Zipora Refaeli de aynı iddialarla göz altına alındı. İsrailli yetkililer Refaeli'nin İsrail vatandaşı olduğunu yılın büyük zamanını ülkesinde geçirdiğini fakat ikametinin başka bir ülkede olduğunu belirterek İsrail'deki vergi yükümlülüklerinden kaçtığını belirtiyor.

OTOMOBİLLERİNİ ADINA KAYIT ETTİRMEDİ

Refaeli'nin İsaril'de lüks bir apartman dairesinde oturduğu fakat dairenin abisi ve annesi adına olduğu ifade ediliyor. Ünlü modelin kullandığı Range Rover ve Lexus marka lüks araçların kendisine fotoğraf çekimi karşılığında hediye edildiği fakat otomobilleri vergiden kaçmak için adına kayıt ettirmediği iddialar arasında.

6 AY YURT DIŞINA ÇIKAMAYACAKLAR

Çarşamba günü evi basılan Refaeli, dün mahkeme kararıyla tutuklandı ve kefaletle serbest bırakılabileceğine karar verildi. Refaeli ve annesine 6 ay boyunca yurt dışına çıkış yasağı kondu. Ünlü model avukatı aracılığıyla hakkındaki iddiaların tümünü yalanladı.

Ünlü Top Model Bar Refaeli Gözaltına Alındı

Son Dakika Magazin Ünlü Top Model Bar Refaeli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • kayıboyu: gelsin türk vatandaşı olsun ne isterse kaçırsın bizde serbest. 12 1 Yanıtla TÜRK: Haklısın kayıboyu,TÜRK asildir.Ama Amerikan ve Arap kültürü arasında iyice yozlaştık.Milletin kafa basmıyor artık.. 5 0
  • Mert: Kız buaraya gel..Burda senden vergi almazlar aksine sana vergi verirler.. 11 1 Yanıtla
  • deniz2121: acun un haberi var mi acaba 11 1 Yanıtla
  • Asena: Bundan da vetgi alınır mı. Gözleri şenlendiriyor. 7 3 Yanıtla
  • Adını yazma: Vayvayvayay bu karı insanın ömrünü uzatır 1 6 Yanıtla
  • deniz2121: hangi ceza evin de 5 1 Yanıtla
  • CAHALİYETE SONdiyelimKENDİMİZEgelelimHaydiGENÇLER!: Oyunlara gelip,Rusya,nın uçağını düşurmekle,bir anda gõğsümüz kabardı.Kendimizi,,DünyaDevi,,sanmaya başladık.Asıl oyun ondan sonra başladı.Nato/Rusya anlaşarak Türkiye,yi çember içine alıp,bõlme planlarında bence.Bizimkiler camilerle,türbanlarla,rabia işaretleriyle uğraşak(AraplarınDinBekçiliğiniYaparak),sebzelerle,meyvelerle Dünya,ya hakim olacaklarını sanarlar.Zaman atam(bilim,teknoloji)çağı,,Bu kafayla fazla gidemeyiz,,dedik/diyoruz.ANLAtamıyoruz vesSELAM !!! 2 3 Yanıtla
  • Kemal: Sen ne bakiyorsunda yorum yapiyorsun kilkuyruk elma sekeri mostaralik 0 2 Yanıtla
  • deniz2121: acun cik timi yola 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement