Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti - Son Dakika
Magazin

Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti

Türk Halk Müziği'nin efsanevi isimlerinden Mahmut Tuncer, yakın dostu ünlü şair ve sanatçı Abdurrahman Delen'in oğlu Samet Can'ın düğününe katıldı. Pandemi döneminde işleri iptal olduğu için ekonomik zorluk çektiğini söyleyen türkücü, koronavirüs tedbirlerine uymayanlara sitem etti.

19.09.2020 09:21  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Halk Müziği'nin efsanevi isimlerinden Mahmut Tuncer, yakın dostu ünlü şair ve sanatçı Abdurrahman Delen'in oğlu Samet Can'ın düğününe katıldı. Düğünde nikah şahidi de olan Tuncer, gazetecilerin kendisine yönelttiği pandemi kurallarına uymayanlar hakkındaki düşüncelerini kendisine ait şakacı üslupla dile getirdi.

"BU SORUMSUZLUK OLDUKÇA PANDEMİ BİTMEZ"

Sosyal mesafe kurallarına riayet edilen düğünde Elif ve Samet Can'ın en mutlu gününe ortak olan Mahmut Tuncer, yakın dostu Abdurrahman Delen ile gazetecilerin sorularını cevapladı. Koronavirüs pandemisini trafikte araba kullanmaya benzeten Tuncer, "Araba kullanırken her iki şoför de o aracı iyi niyetle sürmezse, yani biri gaza basar, biri gaza basmazsa veya biri çok iyi sürer, diğeri kötü sürerse birde bakmışsın ki trafik kazası meydana gelmiş. Ama her iki tarafta kullandıkları araçları iyi kullanırlarsa trafik kazası söz konusu bile olmaz. Bu durum pandemide de aynı. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımız açıkladı; 100 bin kişi otobüslerle şehir şehir dolaşıyorlar, geziyorlarmış. O oradan bir yere kalkıp gidiyor, diğeri öteki taraftan başka bir yere gidip geliyor. ya arkadaş, madem size pozitif teşhisi konulmuş, gidin evinizde 14-15 gün dinlenin. Hiç olmazsa başkasına bu hastalığı bulaştırmayın. Bizde bu sorumsuzluk olduğu müddetçe bu pandeminin biteceğini hiç kimse söyleyemez. Burada sorumluluk sahibi olabilmek önemlidir" dedi.

Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti

"EKONOMİK ÇÖKÜNTÜ VAR , SOĞAN EKMEĞE DÖNME ŞANSIMIZ VAR"

Koronavirüs salgını nedeniyle bugüne kadar 25-30 düğünün iptal olduğunu kaydeden ünlü türkücü Mahmut Tuncer, "Biz bu düğün programlarının hazırlıklarını çok önceden yapıyoruz. Hatta bu sayı 30'dan fazlaydı. Ama canımız sağ olsun. Bir kişinin canı bizim için yüz bin düğünden daha kıymetlidir. Bu yüzden de düğünler iptal edilmiş olabilir. Bu sene olmaz, gelecek seneye olur. Yeter ki insanlar huzur içinde ve sağlık içerisinde yaşasınlar. Gerisi önemli değil. Ama maddi açıdan çöküntü var mı? Tabii ki var. Ama olsun bu şahsen bizi pek etkilemez. Çünkü biz küçükken soğan-ekmek ile büyüdüğümüz için bizim için hiçbir şey fark etmiyor. Nihayetinde bizim yine soğan-ekmeğe dönme şansımız var.

Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti

Bu konuda bizim için önemli olan insanların mutlu ve sağlıklı olabilmesidir. Aç değiliz, sokakta değiliz. Evimiz var, barkımız var. Her şeyimiz var. Sonuçta 10 günde bir et yiyeceğimize, 20 günde bir yeriz. 3 günde bir yiyeceğimize, 5 günde bir yeriz. Önemli olan burada Türkiye olarak sağlıklı ve mutlu yaşayabilmek. Herkes sağlıklı olursa sende sağlıklısın. Ama bir kişinin pandemi konusunda zararı olduğunda herkese zararı olur" diye konuştu.

Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti

"HALAY, RAP VE ROCK MÜZİĞİNİ BİRLEŞTİREREK ALBÜM YAPIYOR"

Önümüzdeki aylarda halay, rap ve rock müziğini birleştirerek bir albüm hazırlığında olduğunu hatırlatan Mahmut Tuncer, "Şu anda albümün alt yapısı hazırlanıyor. Stüdyoya girdik, okuduk. Arap, rock, halk müziği ve mendili bir araya getirmeye çalışıyoruz. Tahminen bir ay içerisinde iş başı yaparız. Dünyamız çok değişti. Bizde hızla teknolojik anlamda büyüyen dünyaya ayak uydurmaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Ünlü şair Abdurrahman Delen de, Mahmut Tuncer için bir şiir yazacağını ve bu şiiri Tuncer'in besteleyip şarkı yapmasını temenni ettiğini dile getirdi. Bunun üzerine ünlü türkücü, "Şair üstadımın yazacağı şiiri besteleyip seslendirmek benim için de mutluluk kaynağı olacaktır" cevabını verdi.

Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti
Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti
Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti
Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti
Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ekonomik güçlük çeken Mahmut Tuncer, pandemi kurallarına uymayanlara isyan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • ,00,: 50 YILDIR SANATÇISIN BELKİ TRİLYONLARIN VAR HALA AĞLIYONUZ YA.KİMİ EVİNE GÖTÜRCEK EKMEK BULAMAZ KİMİNİN 5. FERRARİSİ EKSİK,UÇAĞI KÜÇÜK KALIYOR. YAZIK 28 3 Yanıtla GG: la giydiği ayakkabı 20 tl ik ayakkabı abartma :D 0 4
  • HANDE: MASKE KOLDA OYNUYOR ONA NE DİYECEKSINIZ.KENDİSİ NE KADAR UYUYOR KURALLARA TARTIŞILIR..BU ÜLKEDE 1 EKMEK ALACAK PARASI OLMAYAN MUHTACLAR VARKEN BUNLARIN EKONOMIK SIKINTI CEKMESİ OLAYI GERIYOR BENİ..ŞÜKRETMEYİ BİLİN 16 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Odun geldin odun gideceksin maho 6 0 Yanıtla
  • PSİKOLOJİK : yaşıyan ölüden farkım kalmadı kimsesiz kaldım soran olmadı gönül sevdiğini gezip bulmadı yarını olmuyan günlere kaldım yarınım karanlık kaderim böyle gidiyorum ben sonsuz meçhule çekilirme bu dert hep bile bele yarını olmuyan yıllara kaldım çekilirmi bu dert hep bile bele yarını olmuyan günlere kaldım yıllarca çektim bitmedi çilem tanrım izin ver bende gülem akan göz yaşımı ne zaman silem yarını olmuyan günlere kaldım... 1 3 Yanıtla
  • Gazoz: Cokta fifi millet ne derdinde bu neyin pesinde 4 0 Yanıtla
  • Ömer : Mamo seyircilerden para topluyordu noldu yinemi toplamaya basladin 3 0 Yanıtla
  • FARUK : UYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 3 0 Yanıtla
  • adurrahman Düşüngen: Kızmasına gerek yok. Kendisi de TRAFİK kurallarına uymuyordu. 3 0 Yanıtla
  • 72: Mahmut abey sen halkinla dalgami geciyon eline almissin maskeyi 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.


Advertisement