Ünlü Türkücü Tufan Altaş'ın Uyuşturucu Ticareti Suçlamasıyla 10 Yıl Hapsi İstendi! - Son Dakika
Magazin

Ünlü Türkücü Tufan Altaş'ın Uyuşturucu Ticareti Suçlamasıyla 10 Yıl Hapsi İstendi!

Bozlak ve oyun havası türküleriyle bilinen Tufan Altaş hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan dava açıldı. Altaş'ın 10 yıl hapsi istendi.

22.02.2018 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıları Youtube'dan 5 milyondan fazla indirilen, bozlak ve oyun havası söyleyen sanatçı Tufan Altaş hakkında uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla dava açıldı. Lüks araçla uyuşturucu satarken yakalanan ve 10 yıl hapsi istenen Altaş, uyuşturucuyu satmadığını ileri sürdü.

LÜKS CİPTE UYUŞTURUCU TİCARETİ!

Ankara'da pek çok mekanda sahne alan, söylediği bozlak ve oyun havası türkülerle ün yapan Tufan Altaş'a "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede yer alan bilgilere göre, 1 Aralık 2017'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mamak Akdere Dereboyu Caddesi üzerinde lüks bir cipte uyuşturucu madde satılacağının öğrenilmesi üzerine harekete geçti. Habertürk Gazetesi'nden Fevzi Çakır'ın haberine göre, takibe alınan aracın Tufan Altaş adına kayıtlı olduğu tespit edildi. Araç, park halinde bulunan bir aracın yanında durdu. Park halindeki araçtan inen E.A. ve M.K. isimli şahıslar, lüks aracın yanına giderek içeridekilerle görüştü, bir süre sonra lüks araç bölgeden ayrıldı. Ekipler, E.A. ve M.K.'nın bulunduğu araçta arama yaptı.

Ünlü Türkücü Tufan Altaş'ın <a class='keyword-sd' href='/uyusturucu-ticareti/' title='Uyuşturucu Ticareti'>Uyuşturucu Ticareti</a> Suçlamasıyla 10 Yıl Hapsi İstendi!

İÇ ÇAMAŞIRINDA BULUNDU

İkili, 40 TL karşılığında yanlarına gelen araçtakilerden uyuşturucu satın aldıklarını itiraf etti. Bu beyan üzerine polis lüks aracı Dereboyu Caddesi üzerinde durdurdu. Aracın sürücü koltuğunda Altaş'ın, sağ ön koltuğunda Güven İ.Ö.'nün, arka koltuğunda ise Erdağ K.'nın bulunduğu belirlendi. Güven İ.Ö.'nün üst aramasında, iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette ve diğer 2 şahısta paketlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

TÜRKÜCÜNÜN ÜZERİNDE UYUŞTURUCU BULUNMUŞ

Tufan Altaş'ın üzerinde de 4.80 gram uyuşturucu madde bulundu. 3 isim gözaltına alındı. İddianamede, şüphelilerin ifadelerine de yer verildi. Şüpheli Erdağ K. esrar kullandığını, Eray A., Tufan Altaş ve Güven İ.Ö. ile esrar kullandıklarını ancak satmadıklarını ifade etti.

"KULLANICIYIZ, SATMIYORUZ"

Şüpheli Tufan Altaş, savunmasında şunları söyledi: "Esrar kullanıyorum. Diğer arkadaşlarım da benim gibi kullanıcıdır. Ancak esrar satmadık. Araç bana aittir. Uyuşturucu ticareti yapmadım"

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede, söz konusu kişilerin fikir ve eylem birliği içerisinde toplu olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirtilerek, "uyuşturucu madde ticareti" suçundan cezalandırılmaları istendi. Altaş ve diğer 3 isim, 10 yıldan az olmamak üzere hapis istemiyle yargılanmaya başlanacak

YERDEN YERE VURDUN KADER

1976 Kırşehir Kaman doğumlu Tufan Altaş, evli ve 2 çocuk babası. Bozlak ve oyun havaları söyleyen Altaş, Ankara'da pek çok mekânda sahne alıyordu. Neşet Ertaş'ın birçok eserini kendine has yorumuyla seslendirmesiyle tanınan Altaş'ın "Mektup Yazarım Mektup" şarkısı Youtube'da 5 milyondan, "Yerden Yere Vurdun Kader" şarkısı da 2 milyondan fazla indirildi.

Ünlü Türkücü Tufan Altaş\'ın Uyuşturucu Ticareti Suçlamasıyla 10 Yıl Hapsi İstendi!

Son Dakika Magazin Ünlü Türkücü Tufan Altaş'ın Uyuşturucu Ticareti Suçlamasıyla 10 Yıl Hapsi İstendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • galba bu arkadaş güney afrikada ünlüüüüüüüü :D:D:D: ünlü mü ne ünlüsü ben bunu dah aönce hiç görmedim duymadım, oysa o kadar da kitap okurum :D :D :D 2 6 Yanıtla
  • umut: cevap hazır,içiciyim satmıyorum,ezberlenmiş ifadeler 6 1 Yanıtla
  • RAMAZAN : UYUŞTURUCUYA TERÖRE SAPIKLIĞA İDAM ŞARTTIR YOKSA BU ÜLKE ASLA DÜZELMEZ 7 0 Yanıtla
  • AyNur : İçerde çalar artık sazını 3 2 Yanıtla
  • Cahil dolu: Biri yazmis ünlumü okadar kitap okudum hic duymadim demis Lan cahil kitap okumusun hala cahilsin Adam halk ozani ic anadolu kultürunu bilsen bu adamida duyardin Adam bozlakcı yazik etti kendine !! 5 0 Yanıtla
  • ....: çok ünlü nasıl oluyor bu yaşta daha yeni duyuyorum :))) 0 3 Yanıtla
  • YILMAZ: Bir ünlü şarkıcı bir topluma örnek olandır bu tip haberleri yapmayalım sanatçı dediğin topluma örnek olan kaliteli kişiliği oturmuş gençlere örnek olandır bu tip haberleri yapmayalım ve sosyal medyada yayınlamayalım bu tarz insanların sanatçılığı yasaklanmalı ve ekliyorum, narkomanlara, tacizcilere, terör hainlerine ve hırsızlık yapanları idam edilsin yada ömür boyu hapis yatsın ve medyacılara düşen ise bu tarz insanların açık kimlik fotoğrafları ile emniyet sitesinde yayınlasın ltfn 1 1 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,,,,: 10 yıl az bakan bacaklarını kırın diyordu müebbet hapis verilsin 2 0 Yanıtla
  • he yav: ünlümü???? 0 2 Yanıtla
  • mine : sen önce saygılı yazmayı öğren de sonra millete cevap yazarsın 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement