Ünlü Viyana Kahve Kültürü Artık İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Ünlü Viyana Kahve Kültürü Artık İstanbul'da

Viyana kahve kültürünü modern yorumuyla dünyaya taşıyan Coffeeshop Company İstanbul'daki ilk şubesini Bakırköy'de açıyor

30.11.2012 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışı İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Yapacak

Türkiye'de son yıllarda gelişerek büyüyen kahve dünyası yeni ve önemli bir marka daha kazanıyor. Kahve alışkanlığına yeni bir tat getirmeyi amaçlayan dünyaca ünlü Coffeeshop Company artık Türkiye'de. Carousel AVM'de cumartesi 15.00'te yapılacak açılışı İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin yapacak.

Bir Kahve'den Daha Fazlası

Sahip olduğu harika atmosfer, sıcak ortam ve nefis kahveleriyle kahve severlerin ve özellikle Viyana kahvesi tutkunlarının uğrak mekanı olmaya aday olan Coffeeshop Company kahveden daha fazlasını vaat ediyor.

Coffeeeshop Company orijinal Amerikan kahve evi kültürüyle geleneksel Viyana kahve kültürünün üstün ambiyansını bir araya getiriyor. Yalnızca zirvelerde yetişen üstün kalitedeki %100 Arabika kahvelerinin kullanıldığı, farklı damak tatlarına hitap eden kahve harmanlarına sahip.

Coffeeeshop Company, Bob Marley'in dünyaca ünlü kahve markası Marley Coffee'yi de (Jamaica Blue Mountain Coffee) Türk kahve severlerle buluşturan ilk ve tek marka olmanın ayrıcalığını taşıyor.

Klasik ve Viyana'ya özgü kahveleriyle geniş içecek menüsüne ve zengin bir yiyecek menüsüne sahip olan Coffeeshop Company'de Viyana'ya özgü Sachertorte gibi pasta çeşitleri de mevcut.

Dünya Çapında Bir Marka

İlk şubesini 1999 yılında "Home in Vienna" sloganıyla açan Coffeeshop Company bugün dünyada 20'nin üzerinde ülkede yaklaşık 300 şubeye sahip. Şu anda Türkiye'de 3 şubesi olan Coffeeshop Company İstanbul'daki ilk şubesini Carousel AVM'de açmaya hazırlanıyor. Master franchise'ını Eurostil Gıda ve Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.'nin üstlendiği marka kendi açacağı mağazaların yanı sıra franchise vererek de Türkiye'de mağaza sayısını 100'e ulaştırmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Viyana Kahve Kültürü Artık İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement