Ünlü Yıldız, Cinsel Organ Estetiğini Canlı Yayında Takipçileriyle Paylaştı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yıldız, Cinsel Organ Estetiğini Canlı Yayında Takipçileriyle Paylaştı

Televizyon yıldızı Danniella Westbrook cinsel organ estetiği operasyonunu canlı yayında takipçileriyle paylaştı.

02.12.2016 13:10  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin en çok izlenen pembe dizisiyle adından söz ettiren ünlü aktris Danniella Westbrook, cinsel organ estetiği operasyonunu Snapchat üzerinden canlı yayınlayarak takipçileriyle paylaştı. 43 yaşındaki sanatçının çektiği görüntülerde, Danniella'nın estetik cerrahı kameraya gülümsüyor. Sırt üstü uzanan yıldız kamerayı kendine çevirerek: "Çılgın dünyamda bir başka normal gün, Danniella Westbrook'un hayatı." sözlerini dile getirdi.

TAKİPÇİLERİNE LAZERLİ TEDAVİNİN ACI VERMEDİĞİNİ ANLATTI

Danniella, kamerayı daha sonra bayan estetik cerrahına çevirince, kadının: "Cinsel organ estetiğine hazır mıyız millet." dediği kayda geçti. Ünlü yıldız kamerayı kendine tutarak operasyon sırasında kendini çekmeye karar verdi. Canlı yayında takipçilerine seslenen Danniella: "Bu lazerle uygulanan operasyon bittiğinde cinsel organ estetiği de bitmiş olacak. Bu tedavinin gerçekten acı dolu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hiç acıtmıyor. Şu anda tedavi uygulanıyor." sözlerini dile getirdi.

GEÇMİŞTE GÖĞÜS VE BURUN ESTETİĞİ FACİALARI YAŞADI

Ünlü yıldız, diş implantı yaptırdıktan sonra kan zehirlenmesi yaşamasına rağmen estetik ameliyat olmaya karar verdiğini açıkladı. Danniella, daha önce de Kanal 5 televizyonunun 'Celebrity Botched Up Bodies' programına katılmış, ünlü estetik cerrahlara göğüs estetiği yaptırmıştı. Nitekim ameliyat sonrasında göğüs dolguları enfeksiyon kapmış, çok acı çektiğini belirtmişti. Geçmişte burun estetiği yaptıran ünlü sanatçının ameliyatı başarısız geçmiş, Danniella bir süre dudaklarının üzerinde burnunu kapatan bir dolguyla gezmişti.

Ünlü Yıldız, Cinsel Organ Estetiğini Canlı Yayında Takipçileriyle Paylaştı

Son Dakika Magazin Ünlü Yıldız, Cinsel Organ Estetiğini Canlı Yayında Takipçileriyle Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement