Ünlü Yönetmen Mehmet Ali Özpolat Vefat Etti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Yönetmen Mehmet Ali Özpolat Vefat Etti

Ünlü Yönetmen Mehmet Ali Özpolat Vefat Etti

Bir dönem MHP'den milletvekili adayı da olan yapımcı ve yönetmen Mehmet Ali Özpolat, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

28.05.2017 15:40  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 dönem Milliyetçi Hareket Partisi Malatya milletvekili adayı olan yapımcı ve yönetmen Mehmet Ali Özpolat Darende'de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşında vefat etti.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR

Olayın duyulması ile hastaneye koşan yakınları, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hasan Şentürk, parti yöneticileri ve belediye meclis üyeleri büyük üzüntü yaşadılar.

"ALLAH KABRİNİ NUR, MEKANINI CENNET ETSİN"

İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Özpolat'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Darendeliler ve partimiz değerli bir büyüğünü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Adriyatik'ten Çin Seddi'ne kadar Türkün izini süreceksin. Darende'ye gelip ilk orucunu açmadan bizleri terk edeceksin. Ne diyeyim sana reis, Allah kabrini nur, mekanını cennet etsin" dedi.


TRT'DE ÇEŞİTLİ KADEMELERDE GÖREV YAPMIŞTI

Mehmet Ali Özpolat 1949 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Malatya'da okudu, lise eğitimini de Sivas'ta tamamladı. 1975 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın ve Yayın Yüksekokulundan mezun olan Özpolat, 1976 yılında TRT'de prodüktör olarak göreve başladı. TRT'de çeşitli kademelerde görev yapan Özpolat, TRT Avrasya kanalında hem yöneticilik hem programcılık görevlerini yürüttü. TRT'nin Türkmenistan temsilcisi olarak bir süre görev yapan Özpolat bir çok belgesel filmlerinin yönetmenliğini yaptı. Özpolat evli ve üç çocuk babasıydı.

Özpolat'ın ailesinin isteği üzerine Ankara'da defin edildi.


Son Dakika Magazin Ünlü Yönetmen Mehmet Ali Özpolat Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement