Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen: Cüneyt Çakır VAR'ı Kullanmak İstemiyor - Son Dakika
Spor

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen: Cüneyt Çakır VAR'ı Kullanmak İstemiyor

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Beşiktaş maçında VAR'ı kullanmak istemeyen Cüneyt Çakır'ı hedef aldı: Büyük özgüveni var, pozisyonu izlese de yine kendi kararını uyguluyor.

03.09.2018 09:48  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi değerlendirdi. Hakem Cüneyt Çakır'ın VAR'ı kullanmamasını eleştiren Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır'ın VAR'ı kullanmak istemediğini iddia etti.

Tecrübeli yorumcu şunları söyledi:

"ÇAKIR VAR'A KARŞI"

"Türkiye futbol tarihinde çok önemli hakemler olmuştur. Gelmiş geçmiş en önemli hakemi Cüneyt Çakır ama VAR bir ona işlemiyor. Büyük bir özgüvene sahip olduğu için bütün hakemler üzerinde baskısı var.

Nijerya- Arjantin maçında VAR'a uymadı. Fenerbahçe-Göztepe maçında VAR'a uymadı, etti iki. Akhisarspor ile Galatasaray'ın oynadığı maçta Rodrigues'in pozisyonunda kırmızı kart göstermedi. Bugün de 2 kere uymadı ve VAR karşısında 5-0 önde.

"GİTSE DE YİNE KENDİ KARARINI UYGULUYOR"

Cüneyt Çakır, VAR'a karşı. 'Beni sürekli VAR'a çağırmayın' diyor herhalde. Onun maçlarında VAR sebebiyle zaman kaybedilmez çünkü gitmiyor. Gitse de yine kendi kararını uyguluyor. Hakemin ağırlığı, gücü, şöhretine göre VAR uygulayıp uygulamamaya karar verilmemeli.

"ÇAKIR'IN AĞIRLIĞI VAR"

Cüneyt Çakır'ın diğer hakemlere karşı bir ağırlığı var. Bütün hakemlere benim kararım doğrudur diyor. VAR'a bakmak istemiyor."

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen: Cüneyt Çakır VAR\'ı Kullanmak İstemiyor

Son Dakika Spor Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen: Cüneyt Çakır VAR'ı Kullanmak İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakan: DOLAR GENE 6.70 NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ HEP BERABER AVRUPA YA GÖÇ MÜ EDELİM NE YAPALIM OLAN SURİYELİLERE OLDU NEREDEYSE ADAMLARIN PARASI BİZİMKİNDEN DAHA DEĞERLİ HALA GELDİ. 19 12 Yanıtla Ali: Tepedeki hani gelip geçici demişti hikaye ağzınla kuş tutsalar nafile ülke bitti istediği kadar önlem alsın Amerika bizi çiğ çiğ yiyecek 9 6 90: TUTANMI VAR SİZİ HADİ GİDİN !! 3 12
  • Soner: Geçen haftaki tsankaragücü, fb-bursa maçları var denilen yok işlemedi. Federasyon kokuşmuş yanlış hedef göstermeyin. Balık baştan kokar. İşinize geleni konuşmayın. 8 2 Yanıtla
  • fatih44: Hakemler skora göre hareket ediyor. Ben beşiktaş lıyım . inanın maç 0-0 vaya 1-1 olsaydı vericekti penaltıyı. Ama beyimiz zahmet edip de kenara gelip bakmıyo.VAR sistemi 4 haftadır rezalet işliyo. Hakemler eyyamı nı da katıyo işin içine üzülen taraftardır. 5 0 Yanıtla

Advertisement