Ünlüler Elazığ'da Tekneyle Gezip, Martıları Seyretti - Son Dakika
Yerel

Ünlüler Elazığ'da Tekneyle Gezip, Martıları Seyretti

9. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali için Elazığ’da bulunan sanatçılar Hazar Gölü’nde tekne turuna çıktı.

14.05.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali için Elazığ'da bulunan sanatçılar Hazar Gölü'nde tekne turuna çıktı.

9. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali nedeniyle Elazığ'da bulunan Cihat Tamer, Mehmet Ümit Yesin, Anta Toros, Nermin Denizci, Deniz Perk, Tuğrul Meteer, Devlet Devrim ve Suna Yıldızoğlu, Hazar Gölü'nü gezip, martıları seyretti.

Muhteşem bir doğa harikası ile iç içe olduklarını söyleyen ünlü oyuncu Nermin Denizci, "Martıların doğmuş yavrularına ve yumurtalarına basmaya çekiniyoruz. Dünyadaki herkesi buraya davet ediyorum. Dünyanın hiçbir yerinde böyle olağan üstü güzellik olamaz. Devletime yalvarıyorum buralara turizm gelsin. İşte benim güzel memleketim" dedi.

Devlet Devrim, "Bu kadar güzelliklerin içinde olmak bizi mutlu etti ve bize huzur verdi. Burası bir cennet. Herkese burayı görmek nasip olsun" diye konuştu.

Cennet bölgesine geldiğini düşündüğünü anlatan Deniz Perk ise, "Her şey fevkalade güzel. Tekne ve göl harikaydı. Burada mutluluk duyuyorum. Martılar muhteşem. Cennete mi geldim dedim. Burada huzur ve güzellikler var. Çok mutluyum. Buraya ilk geldiğimde hemen dönmeyi düşünüyordum ama iyi ki burada kalmışım ve burayı görme fırsatı bulmuşum" ifadelerinde bulundu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlüler Elazığ'da Tekneyle Gezip, Martıları Seyretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement