Ünlülerden Çat Kapı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ünlülerden Çat Kapı Ziyareti

Ünlülerden Çat Kapı Ziyareti

Balıkesir’in Altıeylül İlçe Belediyesi’nin ’Komşuluk Güzeldir’ etkinliği kapsamında Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Şoray Uzun ve İclal Aydın ile birlikte ev ziyaretleri yaptı, kahvehanelerde vatandaşla buluşarak komşuluk ilişkileri üzerinde konuştu.

08.02.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Altıeylül İlçe Belediyesi'nin 'Komşuluk Güzeldir' etkinliği kapsamında Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Şoray Uzun ve İclal Aydın ile birlikte ev ziyaretleri yaptı, kahvehanelerde vatandaşla buluşarak komşuluk ilişkileri üzerinde konuştu. Vatandaşlar karşılarında Şoray Uzun ve İclal Aydın'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Altıeylül Belediyesi'nin Mutlu Aile Seminerleri'nden sonra 'Komşuluk Güzeldir' projesi de büyük ilgi gördü. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Şoray Uzun ve İclal Aydın ile birlikte Plevne, Bahçelievler, Hasan Basri Çantay, 2. Gündoğan Mahallesi'nde halkla buluştu. İlk ziyaret Plevne Mahallesi'nde bir kahveye yapıldı.

Ziyaret programına Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Eray, Zeki Çabuk, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, AK Parti Altıeylül Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman, Bahar Vidin katıldı.

KARŞILARINDA ÜNLÜLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Vatandaşlar, Şoray Uzun ve İclal Aydın'ı karşılarında görünce şaşırdılar. Kahvede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kafaoğlu, Şoray Uzun ve İclal Aydın burada büyük ilgi gördü. Uzun ve Aydın'ın hayranları resim çektirmek için birbiriyle yarıştı. Vatandaşlarla komşuluk ilişkileri konusunda fikir alışverişi yapan Başkan Kafaoğlu, Şoray Uzun ve İclal Aydın daha sonra vatandaşlara 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır' diyerek kahve ve belediye logolu kupa hediye etti. Kahve ziyaretinin ardından Plevne Mahallesi'nde Saniye Yazıcı'nın zilini çalan Şoray Uzun ve İclal Aydın burada ev sahibi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Misafirlerini konuk eden Saniye Yazıcı beklenmedik ziyaretten dolayı duyduğu şaşkınlığı ve mutluluğunu ifade etti. Daha sonra ise Bahçelievler Mahallesi'nde Nurten Alaylı'nın evine çat kapı yapıldı. Burada da ev sahipleri ile komşuluk konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretler Hasan Basri Çantay Mahallesi'nde kahve ziyareti ile sürdü. Başkan Kafaoğlu, Şoray Uzun ve İclal Aydın burada da vatandaşlarla bir araya geldi, kahve çıkışında ise kendilerini bekleyen kadınlarla resim çektirdiler.

"KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR"

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu proje ilgili olarak, "Belediyecilik sadece yol yapmak değildir. Altıeylül Belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında 'Mutlu Aile Seminerleri' düzenlemiştik, ardından da 'Komşuluk Güzeldir' projesi kapsamında çat kapı yaparak ev ve kahveleri ziyaret ettik. Bu güzel hasletleri, komşuluk ilişkilerimizi, 'Komşu Komşunun Külüne Muhtaçtır', 'Komşusu Aç İken Tok Yatan' bizden değildir sözlerini yaptığımız bu proje ile bir kez daha hatırladık. Sosyal ve kültürel projelerimizi yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"SICAK İLGİYLE KARŞILANDIK"

Şoray Uzun da, "Balıkesir'de her zaman ilgiyle karşılanıyoruz. Proje kapsamında da vatandaşlarımızdan sıcak ilgi gördük. Belediyeler hizmet ederler ama gönül köprüsü kurmak daha önemli, bu da makamda olmuyor. Başkan bunu çok iyi biliyor. Teklif gelince çok heyecanlandık, unuttuğumuz geleneklerimizden birisi olan komşuluk ile ilgili davet geldi ve buradayız. Bu tür çalışmaların artarak devam etmesini istiyoruz" dedi.

Sanatçı İclal Aydın ise, "Bu tür etkinlikler sadece bizi sevenlerle, izleyenlerle kavuşturmuyor. Bu tür etkinlikler çok ihtiyacımız olan etkinliklerdir. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum" şeklinde konuştu.

Sanatçılar ev ziyaretleri sonrası Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte Hacı Hüseyin Camii'ni gezdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlülerden Çat Kapı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement