Ünlülerin Çeşme Tutkusu - Son Dakika
Magazin

Ünlülerin Çeşme Tutkusu

Ünlülerin Çeşme Tutkusu

Galatasaray'ın kalecisi Ufuk Ceylan ve Hollandalı sevgilisi Lorraine Angelique, plaj kıyafetleri ile Çeşme'yi sallıyor.

27.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKONCAN YENGE

Galatasaray'ın kalecisi Ufuk Ceylan ve Hollandalı sevgilisi Lorraine Angelique; özel yatları ve Marrakech'in plajı arasında mekik dokuyor. Özellikle plaj kıyafetleri ile dikkat çeken Lorraine Angelique; her gün farklı bir kıyafetle plajda arz-ı endam ediyor.

EL ELE YÜRÜYÜŞ

Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal, önceki gün eşi Selda Topal ile Alaçatı'da yemek yedi. Çift yemekten sonra el ele yürüyerek otellerinin yolunu tuttu.

'SEVMEK GÜZEL ŞEY'

Özge Ulusoy, önceki gün Alaçatı'daki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Sevgilisi Hakan Baş ile tatil yaptıklarını söyleyen Ulusoy, "Akşam yemeği yedik, şimdi de eğlenmeye gidiyoruz. Çok güzel bir beraberlik yaşıyoruz. Aşk ve sevmek güzel şey" dedi.

UÇTU UÇTU ERSİN UÇTU!

BKM oyuncularından Ersin Korkut, Çeşme'ye gider gitmez soluğu denizde aldı. Kaldığı otelden direkt Sole Mare'ye geçen Korkut; arkadaşlarıyla buluştu. Denizde arkadaşlarıyla şakalaşan ünlü oyuncu, bir ara uçmayı bile denedi!

ALAÇATI'DA YÜRÜYÜŞ

Ünlü İşadamı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Hanım, Çeşme tatillerine devam ediyor. Çeşme'de yoğun tempodan uzak bir tatil yapmayı tercih ettiklerini söyleyen Orakçıoğlu ve eşi, Alaçatı'da bol bol yürüyüş yaptıklarını belirtti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlülerin Çeşme Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement