Ünlülerin Diyetisyeni Bahar Aktan Astra Sağlık Bünyesinde - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Diyetisyeni Bahar Aktan Astra Sağlık Bünyesinde

Uzm. Diyetisyen Bahar Aktan, kişiye özel sunduğu diyet ve beslenme programı ile sadece zayıflamanın değil sağlıklı yaşamın sırlarını da veriyor.

02.02.2017 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık alanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Astra Sağlık, estetik ve plastik cerrahi merkezi Esteticium ile sektöre etkili bir giriş yaptı. Uzman kadrosu ve son teknolojik araçlarla donatılmış olan estetik ve plastik cerrahi merkezi, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerine güzelliğin tüm bileşenlerini içine alan hizmetleri sunuyor.

Astra Sağlık Grubu Beslenme Birimleri Koordinatörlüğü görevini yürüten Uzman Diyetisyen Bahar Aktan, beslenme ve diyet alanında ezberleri bozan yöntemleriyle adından söz ettiriyor. Tarkan, Deniz Seki ve Yasmin Erbil gibi birçok ünlü isme de beslenme danışmanlığı sağlayan Aktan, kişiye özel diyet ve beslenme programları sunarak yaşam tarzı haline gelecek alışkanlıklar ile ömür boyu sürecek etkili bir tedavi sunuyor.

Bilinçsiz yapılan her diyetin metabolizmayı bozacağını ve vücutta ağır hasarlar doğuracağını belirten Uzm. Diyetisyen Bahar Aktan "Beslenme ve diyet programları bireyin yaşam şartlarından yaşına; cinsiyetinden kalıtsal özelliklerine kadar tüm faktörler göz önüne alınarak hazırlanmadığı sürece kısa süreli çözüm olur. Her diyet programı herkese uygulanmaz. O yüzden bize geldiğinde öncelikle bireyi tanıyıp ona uygun olan programı oluşturmakla işe başlayıp uygulama sırasında da her zaman yanında oluyoruz. Hedefimiz sağlığı korumanın yanında yaşam kalitesini artırmaya yönelik programları sunmaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerin Diyetisyeni Bahar Aktan Astra Sağlık Bünyesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement