Duygu Yetiş: Koray Candemir'le Konuşmalarım Cinsel İçerikli - Son Dakika
Güncel

Duygu Yetiş: Koray Candemir'le Konuşmalarım Cinsel İçerikli

Duygu Yetiş: Koray Candemir\'le Konuşmalarım Cinsel İçerikli

Uyuşturucu davasında savunma yapan oyuncu Yetiş, sevgili Candemir'le telefon konuşmalarının uyuşturucu değil cinsel içerikli olduğunu ifade etti.

06.06.2014 14:01  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Ersin Korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 53 kişinin, "uyuşturucu ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçlarından 2 ila 38 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

"KONUŞMALARIMIZ CİNSEL İÇERİKLİ"

Savunma yapan Duygu Yetiş de denemek amacıyla yurt dışında bir kez uyuşturucu kullandığını ve Türkiye'de de bir kere almasının ardından yakalandığını söyledi. Şarkıcı Koray Candemir ile yaptığı telefon görüşmesi kayıtlarının sorulması üzerine Yetiş, Candemir'in erkek arkadaşı olduğunu ve uyuşturucuyla ilgili olduğu iddia edilen konuşmalarının cinsel içerik barındırdığını ifade etti.

İMİRZALIOĞLU VE ERSİN KORKUT KATILMADI

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 11 tutuklu sanığın yanı sıra oyuncular Hakan Yılmaz, Sarp Apak, Şahin Irmak, Murat Eken, Cemil Büyükdöğerli, Gökçe Özyol, Duygu Yetiş ve Erdem Baş ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 30'u aşkın tutuksuz sanık katıldı. Kenan İmirzalıoğlu ve Ersin Korkut'un mahkemeye sağlık raporu sundukları için duruşmaya gelmedikleri öğrenildi.

Oyuncular Rıza Kocaoğlu ve Murat Yıldırım'ın da katılmadığı duruşmada, sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi.

"ENGİN ALTAN DÜZYATAN'A UYUŞTURUCU TEMİN ETMEDİM"

Savunmasını yapan Cemil Büyükdöğerli, uyuşturucu kullandığını ancak iddianamede belirtilenin aksine oyuncu Engin Altan Düzyatan'a uyuşturucu temin etmediğini belirterek, "Ağustos ayından beri hiç uyuşturucu kullanmadım. Hayatımın akışı da değişti. Tedavi olmak istiyorum" dedi.

GÖKÇE ÖZYOL: DEPREMDEN SONRA PSİKOLOJİM BOZULDU

Oyuncu Gökçe Özyol da sadece uyuşturucu kullandığını, uyuşturucu ticaretiyle ilgili en ufak bir fikri olmadığını ifade ederek, "Dolapdere tarafında sokakta satan insanlardan 80-100 liraya uyuşturucu alıyordum, esrar kullanıyordum" diye konuştu.



Kocaeli'de 1999'da meydana gelen depremde kurtarma çalışmalarına katıldığını söyleyen Özyol, "O çalışmalardan sonra psikolojim bozuldu ve uyuşturucuya başladım. Gözaltına alındıktan sonra uyuşturucu kullanmayı bıraktım. Tedavi olmayı isterim ancak kendi kendime de başarırım. Çok göz önünde bir iş yaptığımız için çok yakın çevrem dışında kimse uyuşturucu kullandığımı bilmez. Polisler geldiğinde uyuşturucu sehpanın üzerindeydi. Polislere de ben gösterdim" ifadelerini kullandı.

Sanıklardan Erdem Baş da uyuşturucu kullanmadığını ve kimseye temin etmediğini söyledi.

Duruşmaya ara verildi.

SANIKLARIN ARASINDA YARIM SAAT OTURDU

Bu arada, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın büyük salonunda yapılan duruşmaya katılan bir kişi, sanıkların bulunduğu alana geçerek duruşmayı izlemeye başladı. Sanıklar, avukatlar, izleyiciler, mahkeme çalışanları ve jandarma görevlilerinin tanımadığı bu kişi, duruşmayı yaklaşık yarım saat izledikten sonra salondan ayrıldı.

Gazetecilerin, "Bu davanın sanığı mısınız?" diye sorduğu bu kişi, "67 yaşında olduğunu ve merak ettiği için hayatında ilk kez bir duruşmaya katıldığını" söyleyerek, buradan uzaklaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Duygu Yetiş: Koray Candemir'le Konuşmalarım Cinsel İçerikli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • efsun: hepsi cezasını çekmeli 8 3 Yanıtla
  • GPS: ALLAH BUNLARA PARA ŞÖHRET VERMİŞ BUNLAR NASIL KULLANILACAĞINI ŞAŞIRMIŞLAR VERİN BANA DA ÇIKAYIM ŞÖYLE DÜNYA TURUNA O ÜLKE SENİN BU ÜLKE BENİM TATİL MEKANLARI GECE KULUPLERİ DENİZ KEYFİ TEKNE TURLARI PARA NASIL YENİYORMUŞ ÖĞRETEYİM 5 3 Yanıtla

Advertisement