UNO İstanbul Sailing Cup 2012 Rüzgar Gibi Geçti - Son Dakika
Güncel

UNO İstanbul Sailing Cup 2012 Rüzgar Gibi Geçti

UNO İstanbul Sailing Cup 2012 Rüzgar Gibi Geçti

UNO İstanbul Sailing Cup, 8 - 9 Eylül tarihlerinde Marinturk İstanbul City Port ev sahipliğinde düzenlendi.

10.09.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Yelken Kulübü ve UNO'nun düzenlediği, Marmara Denizi'nin en kapsamlı yarışlarından biri olan ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen UNO İstanbul Sailing Cup, 8 - 9 Eylül tarihlerinde Marinturk İstanbul City Port ev sahipliğinde düzenlendi.

8 Eylül Cumartesi günü PendikSedef Adası rotasında, 9 Eylül Pazar günü ise Pendik önünde rüzgar altı ve rüzgar üstü rotalarda şamandıra yarışlarıyla devam eden UNO İstanbul Sailing Cup 2012'de; IRC 3 sınıfında Efes- Alize, IRC 4 sınıfında Mikro Yazılım- Cenoa yarışları birincilikle tamamladı. Uno İstanbul Sailing Cup'a ilk kez bu yıl katılan Sportboats mücadeleleri izlenmeye değerdi; Sportboats SMS 1 sınıfında Wraceboat, Sportboats SMS 2 sınıfında ise FB2 Ford Otosan birinci oldu.

İki gün boyunca 11 teknenin mücadelesine sahne olan UNO İstanbul Sailing Cup'ta yarışın en önemli özelliği bu yıl da değişmedi; yarışlar boyunca tüm tekneler yine bir noktadan hareket etti ve aynı iskelede bağlandı.

UNO İstanbul Sailing Cup 2012, 9 Eylül Pazar akşamüzeri yarışların ardından gerçekleştirilen coşkulu ödül töreni ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNO İstanbul Sailing Cup 2012 Rüzgar Gibi Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement