Ünsal, Nazilli'de 18 Mart Çanakkale'yi Anlattı - Son Dakika
Yerel

Ünsal, Nazilli'de 18 Mart Çanakkale'yi Anlattı

Ünsal, Nazilli\'de 18 Mart Çanakkale\'yi Anlattı

Nazilli Belediyesinin düzenlediği 7. Kültür Sanat ve Edebiyat festivalinde Yazar İbrahim Ünsal 18 Mart Çanakkale’yi anlattı.

01.04.2016 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesinin düzenlediği 7. Kültür Sanat ve Edebiyat festivalinde Yazar İbrahim Ünsal 18 Mart Çanakkale'yi anlattı.

Türk edebiyatına son yıllarda kazandırdığı tarihi romanlarla adından söz ettiren Yazar İbrahim Ünsal Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda 18 Mart Çanakkale konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Daha çok çocuk ve gençlerin ilgi gösterdiği söyleşi sırasında şiire, hikayeye meraklı olan gençlere kendilerine güvenmeleri ve yazmaya başlamaları konusunda telkinde bulunan Ünsal, böyle güzel bir festivalde Nazilliler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ünsal Çanakkale Destanını konu edindiği Çanakkale yiğidi Seyit onbaşı isimli kitabı hakkında da konuşarak Çanakkale'de yazılan destanı anlattı.

Program sonunda festivale katılımlarından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya tarafından Yazar İbrahim Ünsal'a çiçek ve Nazilli'ye özgü ürünlerin yer aldığı uzun yaşam paketi takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünsal, Nazilli'de 18 Mart Çanakkale'yi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement