Unutulmaz Yarıyıl Tatili - Son Dakika
Güncel

Unutulmaz Yarıyıl Tatili

Unutulmaz Yarıyıl Tatili

Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri'nde , eğitim gören öğrenciler, yarı yıl tatilinde hem öğrendiler hem de eğlendiler.

12.02.2015 11:28  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal ve kültürel alanda eğitim alan öğrenciler, yarı yıl tatilinin sonunda Bursa ve Uludağ gezisine katılarak unutamayacakları bir tatil geçirdiler.

Esenler Belediyesi Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri'nde (ESGEV) eğitim gören öğrenciler, unutamayacakları bir yarı yıl tatili geçirdi. Öğrenciler tatil boyunca Gençlik Merkezi'nde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat tarafından Adab-ı Muaşeret dersi ve kişisel gelişim sanatı eğitimi aldı. Sinema gösterimleri ve okuma etkinliklerine de katılan öğrenciler, eğitimi ve eğlenceyi bir arada gördüler.

SEYR-İ BEYAZIT

Tarihi yerlere düzenlenen gezilere de katılan öğrenciler, Seyr-i Beyazıt turu adı altında Gülhane ve Süleymaniye Camii'ni gezdi. Caminin tarihini yerinde öğrenme fırsatı yakalayan öğrenciler, akşam namazını tarihi Süleymaniye Camii'nde kıldı.

ULUDAĞ GEZİSİ

Yarı yıl tatilinin son gününde 90 ESGEV öğrencisi Bursa'ya Uludağ'a gezisi ile kayak yapma fırsatı yakaladı. Esenler'den Bursa'ya yapılan gezide Ulu Camii, Tophane, Emir Sultan, Yeşil Camii ve türbe gezisi de yapıldı. Orhangazi'de yenen akşam yemeğinin ardından öğrenciler Esenler'e geri döndü. Birçok öğrenci hayatında ilk kez kayak yaptığını belirterek, kendileri için Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından hazırlanan bu organizasyonlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unutulmaz Yarıyıl Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement