Ünüvar: "24 Haziran'da Yıkanlar Değil, Yapanlar Kazanacak" - Son Dakika
Politika

Ünüvar: "24 Haziran'da Yıkanlar Değil, Yapanlar Kazanacak"

Ünüvar: "24 Haziran\'da Yıkanlar Değil, Yapanlar Kazanacak"

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinden daha güçlü çıkması halinde ülkenin ve milletin kazanacağını belirterek, “O yüzden ‘yıkacağım’ diyenlere prim vermeyin, geleceğinizi tehlikeye atmayın” dedi.

11.06.2018 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin 24 Haziran seçimlerinden daha güçlü çıkması halinde ülkenin ve milletin kazanacağını belirterek, "O yüzden 'yıkacağım' diyenlere prim vermeyin, geleceğinizi tehlikeye atmayın" dedi.

Sarıçam ilçesinde bulunan Doğu Sanayi Sitesinde atık kağıt toplayıcıları ile bir araya gelen Ünüvar, siyasetçiler ile atık kağıt toplayıcılarının birbirlerine çok yakın işler yaptığını ifade etti. Ünüvar, "Atık kağıt toplayıcılarının da siyasetçilerin de kazancı sokakta. Sizler sokakta dolaşarak kağıt topluyorsunuz bizler de sokakta dolaşarak oy topluyoruz" diye konuştu.

Sokağın çok önemli olduğunu vurgulayan Ünüvar, "Sokak canlılıktır. O yüzden biz sokağı çok önemsiyoruz. Her gün sokak sokak, cadde cadde, ev ev gezerek sürekli çalışıyoruz. Niçin? Ülkemizi bir adım daha ileriye götürmek için. Biz ne kadar çok dolaşırsak, ne kadar çok gayret edersek o kadar başarılı olacağımıza inanıyoruz. Siz de öyle. Siz de ne kadar çok dolaşırsanız o kadar çok başarılı oluyorsunuz. Gerçekten kendi durumumla sizin durumunuzu birbirine çok benzetiyorum. Bir farkımız yok. İkimiz de memlekete faydalı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Atık kağıt toplayıcılarının yaptığı işin memlekete çok önemli faydaları bulunduğunun da altını çizen Ünüvar, şöyle devam etti:

"Birinci faydası; atıklar toplanmadığı zaman çevre kirliliği olacak, toplum sağlık problemleriyle karşı karşıya kalacak. Siz bunu önlemiş oluyorsunuz. Yani koruyucu sağlık ve çevre hizmeti yapmış oluyorsunuz. İkincisi topladığınız ürünleri dönüştürerek onu ekonomiye kazandırıyorsunuz. Üçüncüsü geçiminizi sağlıyorsunuz, çocuklarınızın daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışıyorsunuz. Ayrıca, sokakta her türlü sıkıntılı işlerin içerisinde olan bazı kardeşlerimiz var, yaptıkları şey sağı solu rahatsız etmek. Kendinizi bunlardan ayırıyorsunuz. Dördüncü faydası da bu. Bunlar çok çok önemli. Bizler de sizlerin daha iyi bir gelecek sahibi olması için çalışıyoruz, gayret ediyoruz."

Meşakkat çekilmeyen hiçbir işte başarı sağlamanın mümkün olmadığına işaret eden Milletvekili Ünüvar, "Onun için çalışmak, çalışmak, çalışmak. 24 Haziran seçiminde inşallah iyi bir sonuç alırsak, Türkiye daha ileriye gidecek. Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız sizin sektöre çok çok önem veriyor. Sizin bizzat varlığınıza önem veriyor. Sizin daha iyi şartlarda çalışmanız, sizin daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için çok çalışıyor. Bütün bu tesisler AK Parti döneminin açtığı yoldan oldu. AK Parti imkan verildiği zaman ülkenin kaynaklarını en verimli hale getiren parti. Onun için lütfen maceracılara prim vermeyin. Maceraya gerek yok. Bir işi 'yapacağım' diyenlere oy verin, 'yıkacağım' diyenlere oy vermeyin. Burayı birisi yıksa 53 kişi çalışıyor, 53 kişi işsiz kalacak. Yıkmak, sadece o binayı yıkmak anlamına gelmiyor. Aileleri de yıkmak, geleceği de yıkmak anlamına geliyor, onun için aileleri ve geleceği yıkanlara prim vermeyin. Sizin için güzel şeyler yapmış, daha güzel şeyler yapacak olanlara, yani AK Parti kadrolarına oy verin. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy pusulasında üçüncü sırada yer alan Cumhurbaşkanımıza oy vereceğiz. Milletvekilliğinde de AK Parti'ye oy vereceğiz. Sizlerin oylarıyla seçimden daha güçlü bir şekilde çıkacağız. Seçimden bizim güçlü çıkmamız milletin güçlü çıkması anlamına geliyor. O yüzden geleceğinizi tehlikeye atmayın" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ünüvar: '24 Haziran'da Yıkanlar Değil, Yapanlar Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı
    15:01 CHP MYK, Yerel Yönetimler Çalıştayı için toplandı

    CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplandı. Toplantıda 20-21 Nisan'da yapılacak Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP heyeti, TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.

  • Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı
    15:01 Balıkesir'de FETÖ/PDY Üyesi Firari Şüpheli Yakalandı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari şüpheli, Kepsut ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    14:58 Edremit Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla ilçede ki şehit ailelerini ziyaret ederek bir kez daha acılarını paylaştı. Belediye Başkanı Ertaş, şehitlerin emaneti ailelerle yakından ilgilenerek, onların acılarını paylaştıklarını belirtti.

  • AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    14:54 AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    AFAD'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesinin kapsamı ve amaçları anlatıldı. Toplantıya, proje kapsamında pilot il seçilen Antalya, Trabzon'dan ve çalışma ziyaretlerinin gerçekleştirildiği ülkelerden yetkililer de katıldı. AFAD'ın müdahale konusundaki çalışmalarının yanı sıra risk azaltma çalışmalarının kapsamına da değinilen toplantıda, proje başlangıcından itibaren İklim Değişikliği Afet Yönetimi konusunda AFAD personeline eğitim verildiği, risk analizlerinde bulunulduğu, uyum planları geliştirildiği ve kamuoyunu bilgilendirme çalışmaları yürütüldüğü aktarıldı. Trabzon ve Antalya'dan gelen yetkililer, proje sonucunda kentlerde gerçekleştirilen değişimlere ilişkin sunumlar yaptı.

  • Samsun İl Emniyet Müdürü: Mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçiliyor
    14:53 Samsun İl Emniyet Müdürü: Mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçiliyor

    Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçildiğini belirtti. Arıbaş, muhtarlardan narkotik ve güvenlikle ilgili her konuyu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmelerini istedi ve ekiplerin 7 gün 24 saat görevde olduğunu bildirdi.

  • AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı
    14:53 AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı

    Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız
    14:52 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ilk meclis toplantısında yaptığı açıklamada, Elbistan'ın depremden kaynaklanan problemlerini ve sosyal hayatını en kısa sürede düzelteceklerini söyledi.


Advertisement