Ünye'nin Genç Yeteneği İnegölspor'da - Son Dakika
Spor

Ünye'nin Genç Yeteneği İnegölspor'da

Ünye\'nin Genç Yeteneği İnegölspor\'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’da imzalar sürüyor.

27.06.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegöl spor'da imzalar sürüyor. İç transferi tamamladıktan sonra dışa yönelik İnegölspor Transfer Komitesi, Ünyespor'un genç ismi Ömer Keskin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İç transferde takım kaptanı Kemal Hastürk, Bilal Özdemir, Alişan Ural, Hamdi Tevfik Altıok, Ali Türkan, Mümin Aysever, Gökhan Arslan, Okan Ünal ve Yavuz Kır ile sözleşme yenilerken, Berkay Günay, Eray Açıkgöz, Çağdaş Topal, Berk Baran, Cem Demir, Erdinç Karakuş, Emre Hasan Balcı, Ali Akburç, Ercan Göç ve Mehmet Can Işık ile yollarını ayıran İnegölspor Transfer Komitesi, Teknik Direktörlük koltuğuna oturttuğu Şaban Yıldırım'ın sunduğu liste doğrultusunda dış transfere yöneldi. Dışta ilk imzayı Tepecikspor'dan Yılmaz Özeren'e attıran İnegölspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un sağbek mevkii oyuncusu Uğur Kavuk, Tavşanlı Linyitspor'un genç yeteneği Ömürcan Yıldırımlı gibi isimleri renklerine bağlayarak transfer çalışmalarını sürdürdü. İnegölspor'un son gözdesi ise Üynespor'dan Ömer Keskin oldu.

ÜÇ YILLIK İMZA

Geçtiğimiz sezon Ünyespor forması giyen ve gelecek vaad eden genç isim Ömer Keskin, önceki gün İnegöl'e gelerek, kendisini 3 yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Celal Ter, gelecek vaat eden genç oyuncu Ömer Keskin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Keskin'in milli takım kampına davet edildiğini ifade eden Ter, "Şaban Yıldırım hocamızın tavsiyesi üzerine Ünyespor'da forma giyen orta saha oyuncusu genç yetenek Ömer Keskin'i transfer ettik. Milli takım kampına davet edilen ve gelecek vaat eden genç arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. Transferimiz her iki tarafa da hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Geçen sezon sonunda 30 yıllık profesyonel lig serüveni sona ererek Bal Ligi'ne düşen Ünyespor'un alt yapısından yetişen ve iki sezon önce profesyonel olarak forma giymeye başlayan, 1995 doğumlu orta alan ve sol kanat oyuncusu Ömer Keskin ise, İnegölspor'a imza atmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ünyespor'un ligden düşmesinin ardından boşta kalan ve bonservisini elinde bulunduran genç futbolcu, başta 2. Lig ve 3. Lig'den birçok kulüpten teklif aldığını, tercihini İnegölspor'dan yana kullandığını ifade etti. İnegölspor forması ile başarılı olarak daha üst liglerdeki takımlarda forma giymek istediğini de sözlerine ekleyen Ömer Keskin, çok çalışarak bu hedefine ulaşacağını söyledi. Önceliğinin İnegölspor'un başarısı olduğunu da belirten genç futbolcu, Ünye'yi layıkıyla temsil edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Açıklamaların ardından genç oyuncu kendisini 3 yıllığına Bordo-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

ÜNYESPOR ALT YAPISINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

2006 yılında Ünyespor alt yapısında futbola başlayan ve aralıksız olarak her yaş kategorisinde yeşil-beyazlı takım forması giyen Ömer Keskin, 2011-2012 sezonunda profesyonel imza attı. 2012-2013 sezonunda Teknik Direktör Murat Sözkesen yönetimindeki Ünyespor'da ilk kez Türkiye Kupası maçında deplasmanda Eyüpspor'a karşı tek devre oynadığı maçta iyi bir performans ortaya koyan Ömer Keskin normal süresi 1-1 biten ve uzatmaya giden maçtaki tek golü atan isim olmuştu. O maçta spor adamlarının dikkatinden kaçmayan Ömer Keskin aynı sezon içerisinde Ünyespor forması ile 2. Lig'de 3 maçta forma giydi. Geçtiğimiz sezon 3. Lig'de Ünyespor forması ile 12 maçta forma giyme şansı bulan genç futbolcu, bu maçlarda gol kaydına muvaffak olamadı. TFF tarafından 3. Lig Karması'na seçilen futbolcular arasında yer alan Ömer Keskin, 3. Lig karması ile katıldığı maçlarda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çeken futbolcular arasında yer aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünye'nin Genç Yeteneği İnegölspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement