Uperslow Yönteminin Kurucusu Madelıne Ross Türkiye'ye Geldi - Son Dakika
Güncel

Uperslow Yönteminin Kurucusu Madelıne Ross Türkiye'ye Geldi

Uperslow Yönteminin Kurucusu Madelıne Ross Türkiye\'ye Geldi

Kas güçlendirmede etkili sonuçlarıyla adeta bir devrim yaratan SuperSlow Yönteminin Kurucusu Madeline Ross İstanbul'a geldi.

08.05.2018 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada Sally Field, Anthony Shalhoub ve Kevin Bacon gibi birçok ünlü yıldızın tercih ettiği SuperSlow Yöntemi 10 yılda kaybedilen kasları 6 ayda geri kazandırıyor. Türkiye'de kuruluşundan bu yana toplam 1 milyon seans gerçekleştirilen SuperSlow Yöntemi fitness alanının yanı sıra, fizik tedavi ve ortopedi alanında pek çok sorunun iyileşmesine destek oluyor.

Kas güçlendirmede etkili sonuçlarıyla adeta devrim yaratan SuperSlow Yönteminin kurucusu Madeline Ross Türkiye'deki hızlı büyümeyi yerinde değerlendirmek için İstanbul'a yaptığı ziyarette Türkiye'deki şubelerin kurucuları ve eğitmenlerle bir araya geldi.

Dünyada Sally Field, Anthony Shalhoub ve Kevin Bacon gibi birçok ünlü yıldızın tercih ettiği SuperSlow Zone kurucusu Medeline Ross ve Amerika'nın ilk SuperSlow Zone Şubesinin sahibi Ryan Womack ile birlikte, SuperSlow ZoneTürkiye Ana Franchise Dilek Emir'in misafiri oldular.

Şube sahipleri ve bu şubelerin eğitmenlerinden oluşan 90 kişilik Türkiye SuperSlow Zone ailesi ile buluşan Madeline Ross, Türkiye'de kuruluşundan bu yana toplam 1 milyon seans gerçekleştirdiklerini belirterek markasının Türkiye'de gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

Türkiye'yi Kas Güçlendirme sistemi SuperSlow ile tanıştıran ve 8 yıldır SuperSlow Zone Türkiye Ana Franchise olan Dilek Emir, başarılı çalışmaları nedeniyle Madeline Ross tarafından Master seviyesi ile ödüllendirildi. Toplantıda kendisine takdim edilen kristal plaketi alan Dilek Emir, "10 yıl önce kas güçlendirme konusunda araştırma yaparken tanıştığım ve Türkiye'ye getirmeye karar verdiğim SuperSlow sistemi ile on binlerce insanın hayatına dokunmuş olmaktan ve onların sağlıklarına anlamlı bir katkı sağlamış olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uperslow Yönteminin Kurucusu Madelıne Ross Türkiye'ye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement