Ürdün'de Dünya Kadınlar Günü Konseri - Son Dakika
Güncel

Ürdün'de Dünya Kadınlar Günü Konseri

Türkiye'nin Amman Büyükelçiliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başkent Amman'da konser düzenledi.

08.03.2018 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Amman Büyükelçiliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başkent Amman'da konser düzenledi.

Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından soprano Ayçanur Kip ile Tanini-Trio Grubu'nun El-Hüseyin Kültür Merkezi'nde sahne aldığı konseri Büyükelçi Murat Karagöz'ün yanı sıra Türk ve Ürdünlü kadınlar izledi.

Büyükelçi Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Kadınlar Günü'nde bu etkinliği düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Bu tür faaliyetlerin bu sene ikincisini düzenlediklerini belirten Karagöz, konser ve etkinliklere birkaç gün devam edeceklerini anlattı.

Ayçanur Kip ise Büyükelçi Karagöz'ün davetlisi olarak Dünya Kadınlar Günü'nde Ürdün'de olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Tanini-Trio Grubu üyelerinden Tahir Aydoğdu da Ürdünlü kadınların toplumun inşasında rol almalarının kendilerini mutlu ettiğini, Ürdün halkının misafirperver ve samimi olduğunu dile getirdi.

Ürdün\'de Dünya Kadınlar Günü Konseri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ürdün'de Dünya Kadınlar Günü Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement