Üreticilere Hal Kayıt Sistemi Anlatılıyor - Son Dakika
Güncel

Üreticilere Hal Kayıt Sistemi Anlatılıyor

Üreticilere Hal Kayıt Sistemi Anlatılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, hal kayıt sistemi ve künye sistemi konularında üreticileri bilinçlendirmek amacıyla bilgilendirme toplantıları başlattı.

20.12.2017 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, hal kayıt sistemi ve künye sistemi konularında üreticileri bilinçlendirmek amacıyla bilgilendirme toplantıları başlattı. İlk olarak Sarıgöl'de başlatılan toplantılarda Emcelli, Bahadırlar, Yukarı Koçaklar, Doğuşlar ve Yeşiltepe Mahallelerinde üreticiler bilgilendirildi.

Hal kayıt sistemi ve künye sistemi konularında üreticileri bilinçlendirmek amacıyla harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, bilgilendirme toplantıları düzenliyor. İlk olarak Alaşehir Hal Şefliği bünyesinde Sarıgöl ilçesinde başlatılan bilgilendirme toplantıları kapsamında Sarıgöl'e bağlı toplantılarda Emcelli, Bahadırlar, Yukarı Koçaklar, Doğuşlar ve Yeşiltepe Mahallelerinde üreticilere neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda üreticilerimizi bilgilendirmek amacıyla toplantılar düzenlemeye başladık. Alaşehir Hal Şefi Emin Çelik ve Alaşehir hal personellerimiz tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında üreticinin malını kanuni yollardan herhangi bir kayba uğramadan ve güvenilir kaynaklara satışları ürünlerinin değerinde güvenilir satışlarını nasıl yapacakları konuları anlatıldı. Ayrıca yaşanabilecek olası aksaklıklarda haklarının nasıl ve hangi yolları takip edecekleri konularında bilgiler verildi" dedi. 2018 yılında hazırlanan afiş ve broşürler ile bu tür bilgilendirme toplantılarına devam edileceğini belirten Daire Başkanı Halis Satılmış, amaçlarının tüm Manisalı üreticilere ulaşmak olduğunu söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üreticilere Hal Kayıt Sistemi Anlatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement