Urfalıdan Kıskandıracak Karadeniz Şarkısı - Son Dakika
Güncel

Urfalıdan Kıskandıracak Karadeniz Şarkısı

Urfalıdan Kıskandıracak Karadeniz Şarkısı

Urfalı kardeş sanatçılar Arpak Kardeşler, yeni albümlerinde seslendirdikleri Karadeniz şarkısı ile büyük beğeni topladı.

28.11.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaptıkları iki albümle ve çektikleri sıra dışı kliplerle adlarından sıkça bahsettiren Urfalı Arpak Kardeşler, yeni albümleriyle yeniden çok konuşulacak.

"Beddua" isimli albümlerini müzikseverlere sunan Arpak Kardeşler, ilk klip çalışmasını Karadeniz yöresine ait "Olur Mi Yar" isimli çalışmayla yaptı. Söz, müzik Ekrem Arpak imzası taşıyan eseri solo olarak okuyan Mehmet Arpak, Karadenizli sanatçıları kıskandıracak bir yorumcu olarak sevenlerinin karşısına çıktı.

Karadeniz yöresi sanatçılarına Urfalı bir rakip çıkmasına Arpak Kardeşler "Bu ülke güneyinden, kuzeyine, doğusundan, batısına bizim. İkinci albümümüzde çok beğenilen BİZİZ isimli eserle de bunu yansıtmaya çalıştık, bu ülkenin zengin kültür mozaiğine sahip çıkmak ve gözler önüne sermek için bu ülkenin sanatçıları olarak bunu görev edindik" diyerek cevap verdi.

Arpak Kardeşler 'in başarılı yorumcusu Mehmet Arpak'a Karadenizli sanatçıların ne yorum getireceği merak edilirken, seslendirdiği eser ve yorumuyla kıskandıracak bir performans sevenlerine sunuldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalıdan Kıskandıracak Karadeniz Şarkısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement