Urla DSP Başkan Adayı Karaosmanoğlu Gençlerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Urla DSP Başkan Adayı Karaosmanoğlu Gençlerle Biraraya Geldi

Urla DSP Başkan Adayı Karaosmanoğlu Gençlerle Biraraya Geldi

Urla Belediye Başkanı ve DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Urlalı gençler ile buluştu.

13.03.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı ve DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Urlalı gençler ile buluştu. Yüzlerce gencin katıldığı toplantıda gençler Karaosmanoğlu'nu "Bir daha bir daha Selçuk Başkan bir daha" tezahüratlarıyla karşıladı. Karaosmanoğlu'nun gençlerle buluşmasında eşi Feyza Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları da bulundu.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Sualtı Ragbi oyuncuları, Urla Gençlik Spor Kulübü'nün sporcuları, Türk Kızılayı Urla Şubesi Gençlik Kolları ve Urlalı gençlerin katıldığı buluşmada Başkan Karaosmanoğlu gençlerin bu birlikteliği için "Urlalı olmak böyle bir şey, birleştiğimiz zaman yumruğu bir yere vurmasını biliriz" dedi.

Gençlere bir hatırlatmada bulunan Karaosmanoğlu "Biz Belediye Başkanımızı seçeceğiz. Her zaman derdimizi anlatabileceğimiz, elindeki imkanları sizler için kullanabilecek birisini seçeceksiniz. Her siyasi görüşe saygımız var. Ancak yerel seçimlerin genel seçim havasına sokularak yapılan siyaset oyunlarına gelmeyin" dedi.

"Vatanını seven, Atatürk'ün izinden giden herkes bizim dostumuz, kardeşimiz" diyen Karaosmanoğlu "Hep söylüyorum, kimse unutmasın. Gezi Parkı olayı bu halkın özgürlük patlamasıydı. Birçok arkadaşımızı yitirdiğimiz bu olayda bugün gepegenç bir arkadaşımızı da toprağa verdik". Hiç kimsenin özgürlüğümüze zincir vuramayacağına dikkat çeken Selçuk Karaosmanoğlu "Bu gençlik özgürlüğüne düşkündür. Hepimiz kardeşiz, hepimiz insanız" diyerek bu dönemde birlik beraberlik içinde olmamız gerektiğini vurguladı.

"Haydi şimdi gidelim Berkin Elvan kardeşimizi saygıyla analım" diyen Karaosmanoğlu, gençlerle sloganlar eşliğinde Urla Meydanı'na yürüdü. Saygı duruşunun ardından Berkin için şiirler okunarak, anısına çiçekler bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla DSP Başkan Adayı Karaosmanoğlu Gençlerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement