Urla Sanat Sokağına "Keçi Kafe" Geldi - Son Dakika
Yerel

Urla Sanat Sokağına "Keçi Kafe" Geldi

Urla Sanat Sokağına "Keçi Kafe" Geldi

Etiyopya'da kahveyi bulan keçi, patikalardan yürüyerek Urla'ya gitti.

26.03.2014 10:15  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etiyopya'da kahveyi bulan keçi, patikalardan yürüyerek Urla'ya geldi. Urla'da adını verdiği kafede hem kahvesi hem de diğer lezzetleri ile Sanat Sokağı'na gelen "Keçi" hizmete açıldı.

İki eski dost Arzu Onay ve Mine Yaslı, Urla Sanat Sokağı'nda ev konseptinde hizmet verecek olan Keçi Kafe'yi açtılar. Kafenin açılışını Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu yaptı. Urla'yı 15 yılda ilmik ilmik oya gibi işleyecek cazibe merkezi haline getirdiklerini dile getirerek "Urlamız her geçen gün büyük gelişme göstererek herkesin yaşamak istediği bir yer konumuna gelmiştir. İlçemizin var olan dokusunu bozmadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalara uygun sivil girişimlerimizin de mekanlar açması bizleri mutlu etmektedir. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Keçi Kafe'nin sanat sokağına ayrı bir tat ayrı bir güzellik katacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Urla'nın doğal ürünleriyle hazırlanan lezzetlerle konuklarını ağırlayacak olan Onay ve Yaslı, sanat sokağına yakışır bir mekan hazırladıklarını dile getirerek açılışta kendilerini yalnız bırakmayan baştan Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu olmak üzere dostlarına teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Sanat Sokağına 'Keçi Kafe' Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement